Din Cluj, în toată lumea. Bijuteriile unor tinere din Cluj, o pasiune cu foc și sticlă (VIDEO) - LOOKPLUS
Din Cluj, în toată lumea. Bijuteriile unor tinere din Cluj, o pasiune cu foc și sticlă (VIDEO)

Din Cluj, în toată lumea. Bijuteriile unor tinere din Cluj, o pasiune cu foc și sticlă (VIDEO)

Pasiunea lor este sticla. Două tinere din Cluj creează bijuterii unicat din sticlă de Murano, iar talentul lor este recunoscut în toată lumea, din Japonia până în Statele Unite. Elefanți, oi, ursuleți sau mămăruțe, toate iau naștere din mâinile celor două creatoare, pentru a fi purtate și admirate de doamne și domnișoare.

Iza și Andreea și-au descoperit pasiunea pentru bijuterii în urmă cu 4 ani, timp în care au creat mii de obiecte unice. Satisfacția că produsele lor sunt apreciate în întreaga lume le face să uite însă de durerile de spate, de ochi sau de sutele de arsuri.

„Se întâmplă să mergi în alt oraș și să vezi pe o terasă la masa de lângă, o tipă care poartă bijuterie făcută de tine, fără să știe că tu ai făcut-o, ceea ce e fantastic”, consideră Iza, una dintre cele 2 creatoare.

Inelele și colierele create la Cluj sunt purtate atât în țară, cât și în Japonia, State, Franța, Germania, Spania și Italia.

Tinerele își petrec întreaga zi împreună, fiecare pe scaunul de lucru. Părăsesc atelierul doar atunci când își prezintă bijuteriile la diferite târguri de produse meșteșugărești.

Prețurile diferă în funcție de complexitatea bijuteriei. Ele pornesc de la 15 lei și pot ajunge și la 500 de lei, pentru un set de cercei și colier. Tinerele își cumpără sticla din Italia, acolo unde au și vândut sute de bijuterii. Iar pentru sărbătorile de iarnă pregătesc o surpriză clienților fideli.

Pe viitor, Iza și Andreea vor să își deschidă propriul magazin de prezentare.

29 septembrie 2014

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: