Din Champions League, la audieri! Fost patron de club, luat cu mascații - LOOKPLUS
Din Champions League, la audieri! Fost patron de club, luat cu mascații

Din Champions League, la audieri! Fost patron de club, luat cu mascații

Fostul patron al Unirii Urziceni, Dumitru Bucșaru, a fost dus cu mascații la sediul Poliției Ilfov, fiind acuzat de fraudă și distrugere. Infracțiunile ar fi fost comise în perioada 2013-2014.

Un alt fost patron din Liga I este cercetat. Dumitru Bucșaru va trebui să răspundă în fața legii pentru mai multe nereguli comise. IGPR a emis un comunicat în care se menționează că „din cercetări a reieşit că, în perioada 2013-2014, persoanele în cauză ar fi contractat un credit bancar, în valoare de 30.000.000 de euro, pentru construirea unui complex de locuinţe în localitatea 1 Decembrie, judeţul Ilfov, iar după ce au intrat în insolvenţă, ar fi înstrăinat activele, prezentând evidenţe contabile nereale lichidatorului judiciar. Prejudiciul cauzat prin activitatea infracţională, până în prezent, este de 1.500.000 de lei. Şase persoane, bănuite de bancrută frauduloasă şi distrugere, vor fi conduse la audieri”.

null

Dumitru Bucșaru este un personaj cunoscut în lumea fotbalului datorită faptului că a preluat-o pe Unirea Urziceni din Liga a 4-a și a reușit să o ducă spre titlul de campioană. Formația din micuța localitate ialomițeană a participat în ediția 2009-2010 în grupele Champions League. Chiar dacă a primit de la UEFA aproximativ 20 de milioane de euro, Dumitru Bucșaru a sistat finanțarea echipei, a investit banii în afaceri imobiliare, iar clubul s-a desființat.

null

5 martie 2015

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: