Dică sună adunarea înaintea returului cu Plzen: "Avem nevoie de această calificare" - LOOKPLUS
Dică sună adunarea înaintea returului cu Plzen: „Avem nevoie de această calificare”

Dică sună adunarea înaintea returului cu Plzen: „Avem nevoie de această calificare”

Nicolae Dică regretă că FCSB nu a reușit să fructifice ocaziile mari avute în meciul cu CSU Craiova, încheiat nedecis, scor 1-1.

„Consider că meritam să câștigăm. Ne-am creat multe ocazii de gol, dar am primit gol foarte uşor. Știam cât sunt de periculoşi pe contraatac şi le-am dat posibilitatea asta în prima parte. Totuşi, îmi felicit jucătorii pentru repriza a doua, i-am dominat net, dar e păcat că n-am reuşit să marcăm. Ratăm foarte mult, trebuie mai multă concentrare la finalizare! Craiova e o echipă agresivă, la Plzen ne aşteaptă un joc asemănător, ne-a priit acest meci”, a declarat Dică la microfonul Look TV.

Tehnicianul e încrezător că FCSB va reuși să obțină calificarea în play-off-ul UCL. „E o deplasare foarte grea. Trebuie să avem o atitudine bună, să muncim bine. Trebuie să mă gândesc cu atenţie cum voi aborda meciul din Cehia. Avem nevoie de această calificare”, a transmis Dică.

Antrenorul roș-albaștrilor a explicat și de ce nu l-a folosit pe Denis Alibec, care a urmărit meciul din tribune alături de Constantin Budescu, care s-a accidentat cu Plzen. „Alibec s-a resimțit după jocul cu Plzen, mi-a spus că simte dureri la abdomen și nu am vrut să risc. Vom vedea dacă ne vom baza pe el cu Plzen. Cu Pintilii și cu Teixeira am vorbit înainte de meci și le-am transmis că vreau să joace doar 45 de minute, ca să-i am proaspeți în Cehia. La fel a fost și în cazul lui Gnohere”, a precizat Nicolae Dică.

30 iulie 2017

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: