Dică: "Nu am făcut o partidă strălucită". Cum comentează duelul cu Plzen și ce i-a zis lui Gnohere la pauză - LOOKPLUS
Dică: „Nu am făcut o partidă strălucită”. Cum comentează duelul cu Plzen și ce i-a zis lui Gnohere la pauză

Dică: „Nu am făcut o partidă strălucită”. Cum comentează duelul cu Plzen și ce i-a zis lui Gnohere la pauză

FCSB a câștigat cu 1-0 în fața Țimișoarei și ocupă primul loc în clasament, după primele două etape, cu 6 puncte.

Deși au jucat cu un om în plus o repriză întreagă, vicecampionii nu au etalat un joc consistent, lucru sesizat și de Nicolae Dică. „A fost un meci greu, dar important e că am câştigat. Nu am făcut o partidă strălucită, asta e clar. Am început bine jocul, dar am avut probleme la fazele fixe. Mă nemulţumeşte şi faptul că nu am marcat mai multe goluri. Suntem Steaua şi trebuie să ne gândim doar la victorii concludente. Am evoluat în superioritate, trebuia să înscriem mai mult”, a declarat Dică la Look TV.

FCSB a fost salvată de Gnohere, care a marcat la doar câteva minute după ce a fost introdus pe teren în locul lui Alibec, care a avut o prestație dezamăgitoare. „Am vorbit cu Bizonul la pauză, i-am zis să fie pregătit pentru că îl bag. L-am introdus după 10-12 minute şi aţi văzut că nu a dezamăgit. Cu toţii ştim calităţile lui „Bizo”, mă bucur pentru el că a înscris”, a precizat Dică.

Tehnicianul vicecampioanei a vorbit și despre duelul cu Viktoria Plzen, din preliminariile UCL. „Suntem pregătiţi să jucăm din trei în trei zile. E adevărat, sunt câţiva jucători care nu vor putea să evolueze în acest ritm. Dar îi vom odihni când e cazul, acum e doar începutul sezonului. Ne aşteaptă o partidă grea, am văzut câteva meciuri ale lor. Noi suntem însă optimişti, mai ales că avem şi moralul ridicat după aceste două victorii. Sunt convins că şi fanii ne vor ajuta marţi, am înţeles că va fi stadionul plin”, a concluzionat Dică.

21 iulie 2017

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: