Dică a bătut palma cu Becali: "Ne-am înţeles. Nu am emoţii în privinţa relaţiei cu patronul" - LOOKPLUS
Dică a bătut palma cu Becali: „Ne-am înţeles. Nu am emoţii în privinţa relaţiei cu patronul”

Dică a bătut palma cu Becali: „Ne-am înţeles. Nu am emoţii în privinţa relaţiei cu patronul”

FCSB s-a despărţit de Laurenţiu Reghecampf. Gigi Becali i-a găsit înlocuitor în persoana lui Nicolae Dică, la sugestia lui Mihai Stoica.

Nicolae Dică a confirmat faptul că a bătut palma cu patronul lui FCSB. „M-am întâlnit ieri cu Gigi Becali şi ne-am înţeles pentru un contract pe un an de zile. Nu am semnat, pentru că Steaua încă avea antrenor la acel moment, Reghecampf nu anunţase că pleacă. Nu am emoţii în privinţa relaţiei cu patronul, ştiu ce am vorbit cu el ieri. În plus, îl cunosc foarte bine. Dacă nu eram pregătit, nu veneam”, a precizat Dică.

Aflat sub contract cu SCM Piteşti, Dică e convins că oficialii echipei argeşene îl vor lăsa să plece fără pretenţii financiare. „Nu vor fi probleme cu cei de la Piteşti, am vorbit şi se rezolvă”, a subliniat fostul jucător al Stelei.

Dică a ţinut să facă precizări şi în privinţa licenţei Pro, pe care încă nu o deţine. „Mi-aş dori o derogare, astfel încât să fiu şi în acte principal. Dacă nu, vom aduce un antrenor care să stea pe bancă, dar nu ştiu în acest moment cine va fi”, a declarat Dică.

15 mai 2017

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: