”Diavolii” își aruncă ”Tigrul” în luptă! Falcao va debuta împotriva lui QPR - LOOKPLUS
”Diavolii” își aruncă ”Tigrul” în luptă! Falcao va debuta împotriva lui QPR

”Diavolii” își aruncă ”Tigrul” în luptă! Falcao va debuta împotriva lui QPR

Starul columbian are drept de joc în meciul de mâine, după ce a reușit să-și rezolve problemele cu permisul de muncă în Anglia.

Manchester United a avut un început de sezon palid, în pofida achizițiilor din această vară, astfel că după trei etape se află pe un neverosimil loc 14 în Premier League. Criza pe care o traversează ”diavolii” s-a adâncit după umilința din Cupa Ligii, unde au fost eliminați rușinos de o echipă din liga a treia (0-4 cu MK Dons).

Adus ca un erou salvator, Louis Van Gaal (foto, dreapta) nu a reușit să schimbe prea mult jocul trupei de pe ”Old Trafford”, iar fanii îl compară deja cu David Moyes. Fostul selecționer al naționalei Olandei pare decis să-l arunce în luptă chiar din acest week-end pe Radamel Falcao (foto, stânga). Potrivit presei britanice, columbianul va juca mâine, împotriva celor de la Queens Park Rangers.

Falcao a ajuns în această vară la Manchester, după ce “diavolii roşii” au bătut palma cu Monaco pentru împrumutul atacantului. Pe lângă Radamel Falcao, United i-a mai adus în intersezon pe Angel Di Maria, Luke Shaw, Ander Herrera, Marco Rojo şi Daley Blind.

13 septembrie 2014

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: