Dezvăluiri incendiare din vestiarul lui Dinamo: "Jucătorii nu se mai respectă între ei, nu mai au nicio plăcere de a se antrena. Situația e dezastruoasă!" - LOOKPLUS
Dezvăluiri incendiare din vestiarul lui Dinamo: „Jucătorii nu se mai respectă între ei, nu mai au nicio plăcere de a se antrena. Situația e dezastruoasă!”

Dezvăluiri incendiare din vestiarul lui Dinamo: „Jucătorii nu se mai respectă între ei, nu mai au nicio plăcere de a se antrena. Situația e dezastruoasă!”

Cornel Țălnar a criticat în termeni duri politica de la Dinamo. Fostul tehnician al „câinilor” crede că Mircea Rednic sau Ioan Andone ar fi cei mai potriviți să-i resusciteze pe dinamoviști.

„Am spus încă din iarnă că strategia la Dinamo a fost făcută prost și îmi pare rău că s-a adeverit. Dinamo, de la mijloc în sus, are cel mai bun lot din Liga I. Jucătorii nu au dat randament pentru că fie au fost puși pe posturile nepotrivite, fie pregătirea care s-a făcut nu a fost cea care trebuia făcută. Lotul lui Dinamo e cel mai bun din ultimii 5 ani. Îi cunosc foarte bine, sunt jucători talentați, care au valoare, dar, din păcate, ceea ce s-a întâmplat în acest an la Dinamo mi-a lăsat un gust amar. Îmi este rușine de ceea ce văd acum!”, a tunat dur Țălnar.

„Jucătorii nu se mai înghit între ei”

Tehnicianul a oferit detalii și din vestiarul „câinilor”. „Mereu discut cu băieții. Mi-au spus clar că atmosfera la Dinamo este dezastru! Jucătorii între ei nu se mai înghit, nu se mai respectă, nu mai au nicio plăcere de a se antrena. Climatul de muncă, de pregătire și atmosfera sunt departe de cele ale unei echipe de top. Jucătorii mi-au spus: „Cornele, situația e dezastruoasă din toate punctele de vedere!”. E și normal să nu aibă rezultate. Dinamo, la ora actuală e cea mai slabă echipă ca joc din fotbalul românesc! Mult sub Galați și Ceahlăul, care sunt echipe retrogradate”, a răbufnit Țălnar la Look TV.

„Nici la rugby nu se fac asemenea placaje”

Fostul antrenor al dinamoviștilor a comentat și situația lui Bărboianu, care a fost dat afară de la echipă pe motiv că nu și-a apărat corect șansele în meciul cu Steaua: „Nu cred că un jucător poate să-și lucreze propria echipă. Asta e valoarea lui Bărboianu, probabil de aia s-a despărțit și Dinamo de el. Nu avea ce căuta la Dinamo. Este o rușine cum a făcut acel penalty, nici la rugby nu se fac asemenea placaje, dar a făcut-o din cauza neputinței, care s-a văzut și la alți jucători”.

Rednic și Andone, cei mai potriviți

Țălnar crede că doar Mircea Rednic sau Ioan Andone mai pot salva echipa din Ștefan cel Mare. „La Dinamo nu trebuie să se mai facă experimente, nu trebuie să mai vină antrenori pe care să-i pună la probe. Dinamo are nevoie, ca și Steaua, de antrenori cu ștate vechi, cu experienă, care au făcut performanțe. Rednic și Andone ar trebuie să fie în pole position. Cu ei, Dinamo a făcut performanță, a arătat că poate să fie o echipă de top. Unul din ei ar trebui adus pe banca tehnică, nu antrenori care nu au mai avut de-a face cu Dinamo, care nu au jucat și nu au murit pe teren pentru Dinamo”, a avertizat Țălnar.

„După meciul cu Rapidul am spus că ce se întâmplă la Dinamo se întâmplă și din cauza celor care conduc clubul. Nu se poate să facă asemenea gafe, asemenea greșeli! Au avut nevoie de antrenori pe care ei să-i conducă, să-i dirijeze! Dacă nu vor ieși din insolvență, deranjul va fi și mai mare. Suporterii nu mai pot să aștepte minciunile celor care spun că fac un new Dinamo. Nu mai merge. Oamenii care iubesc Dinamo au nevoie de rezultate, de performanță”, crede „Țânțarul”.

„Stoican trebuia să-și dea demisia”

Țălnar îl sfătuiește pe Flavius Stoican să-și dea demisia, în condițiile în care fanii nu-l mai agreează. „Nu am nimic cu Stoican, e un băiat admirabil, îl respect, dar în momentul în care de 6 etape tot stadionul îți strigă demisia, dacă eram în locul lui, plecam mai demult. Ridicam mâinile și spuneam că asta e situația, că am încercat, am vrut, dar nu se poate mai mult. E o chestie de bun simț și de respect față de meserie, față de suporteri, de club”, a afirmat tehnicianul.

5 mai 2015

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: