Dezvăluiri din Arabia Saudită. Cum va fi demis Victor Pițurcă - LOOKPLUS
Dezvăluiri din Arabia Saudită. Cum va fi demis Victor Pițurcă

Dezvăluiri din Arabia Saudită. Cum va fi demis Victor Pițurcă

Victor Pițurcă nu a avut parte de cel mai bun sezon la Al Ittihad, iar acest lucru i-ar putea cauza neplăceri fostului selecționer. Valeriu Tița, fost antrenor al saudiților de la Orubah, a explicat ce trebuie să facă „Piți” pentru a continua și în sezonul viitor.

Valeriu Tița a fost aspru pedepsit de saudiți după ce la finalul meciului pierdut cu echipa lui Pițurcă, a scuipat spre un arbitru. Gestul său a fost suprins de camerele de luat vederi și după o suspendare de patru etape și o amendă de 5.000 de dolari, a fost nevoit să-și rezilieze contractul. Fin cunoscător al fotbalului arab, Tița a vorbit despre formația fostului selecționer al României.

„Știu că a preluat echipa de pe locul 1, dar în primele șapte etape Al Ittihad jucase doar cu echipe slabe. În Arabia Saudită sunt doar cinci echipe care se luptă pentru campionat. Al Ittihad nu era o echipă echilibrată, dar s-a întârit în iarnă cu Sânmărtean și cu Szukala. Nea Piți are nevoie de un vârf autentic, care să o bage în poartă. Cu un atacant străin de valoare, poate câștiga campionatul viitor”, a spus antrenorul pentru sportnews.ro.

null

Tehnicianul știe și ce trebuie să facă Pițurcă pentru ca șeicii să ia decizia de a-l păstra și din vară. În opinia lui Valeriu Tița, meciul cu Al Ahli poate fi crucial pentru viitorul său: „Eu cred că va rămâne sigur dacă bate vineri pe Al Ahli, marea rivală din Jeddah, chiar dacă nu va prinde locul 3. O victorie ar șterge cu buretele orice supărare. Este precum un derby Steaua – Dinamo”.

13 mai 2015

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: