Dezastr"U" la Galaţi! Universitatea a retrogradat matematic, după 1-2 cu Oţelul (VIDEO) - LOOKPLUS
Dezastr”U” la Galaţi! Universitatea a retrogradat matematic, după 1-2 cu Oţelul (VIDEO)

Dezastr”U” la Galaţi! Universitatea a retrogradat matematic, după 1-2 cu Oţelul (VIDEO)

Oţelul Galaţi era lipsită de griji înaintea meciului cu „U” Cluj, în timp ce oaspeţii aveau nevoie disperată de victorie pentru a evita retrogradarea. Orice alt rezultat ar fi aruncat „şepcile roşii” în liga secundă a fotbalului românesc.

Universitatea a început în forţă partida şi era 1-0 pentru clujeni din minutul 11, după o fază frumoasă creată de Mengolo. Camerunezul putea realiza „dubla”, dar a tratat superficial o fază de unu la unu cu portarul Abraham (’20). „Studenţii” au rămas mască în minutul 35, atunci când Hamroun a reuşit golul campionatului! Planurile oaspeţilor au fost date peste cap, astfel că a doua repriza au fost nevoiţi să atace în valuri.

Morar a avut golul în bocanc, dar a tratat superficial ocazia rarisimă din minutul 55! Atacantul clujenilor a scăpat singur cu portarul Abraham, dar a şutat în acesta. Contrar cursului jocului, Oţelul a răsucit cuţitul în rana vizitatorilor şi Tudorie a făcut 2-1 (’69). Calcan putea egala pe finalul partidei, dar şutul mijlocaşului a lovit transversala porţii gălăţene (’78).

Cu moralul la pământ, Universitatea a fost incapabilă să revină în joc. Astfel, clujenii sunt şi ei matematic retrogradaţi în liga secundă, alături de Oţelul Galaţi şi Ceahlăul Piatra Neamţ.

23 mai 2015

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: