Dezamăgire în tabăra Craiovei. FC Voluntari, în finala Cupei României - LOOKPLUS
Dezamăgire în tabăra Craiovei. FC Voluntari, în finala Cupei României

Dezamăgire în tabăra Craiovei. FC Voluntari, în finala Cupei României

FC Voluntari a remizat în manşa retur cu Craiova, scor 0-0, şi s-a calificat, în premieră, în finala Cupei României. Ilfovenii au câştigat cu 1-0 manşa tur, astfel că se vor bate pentru trofeu cu Astra, care s-a impus în faţa Timişoarei cu scorul general de 7-1.

Învinşi în manşa tur, oltenii sperau să obţină calificarea în finală pe terenul Voluntariului. Craiovenii au fost aproape de gol în minutul 17, când Burlacu a nimerit bara! Fotbalistul oaspeţilor a ratat o şansă uriaşă şi în minutul 22, când a încercat un lob peste Balauru, dar fără vreun efect pe tabelă.

Ilfovenii au replicat prin Bălan (’34) şi Marinescu (’51), după care s-au mulţumit să conserve rezultatul de pe tabelă. Oltenii au căutat golul care să împingă meciul în prelungiri, dar cei care puteau marca au fost elevii lui Claudiu Niculescu. Marinescu a a scăpat spre poarta lui Calancea, l-a văzut ieșit pe goalkeeperul moldovean și a încercat lobul, dar mingea a trecut puțin pe lângă vinclu (’80).

S-a terminat 0-0, rezultat care o duce pe FC Voluntari în finala Cupei României! A fost ultimul meci al lui Gigi Mulţescu pe banca Craiovei. Marius Şumudică, prezent în lojă, va fi, cel mai probabil, noul antrenor al oltenilor.

18 mai 2017

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: