Despărţire în "Ştefan cel Mare"! „Nu mai fac parte din acest proiect” - LOOKPLUS
Despărţire în „Ştefan cel Mare”! „Nu mai fac parte din acest proiect”

Despărţire în „Ştefan cel Mare”! „Nu mai fac parte din acest proiect”

Dinamo s-a reunit astăzi şi a efectuat primul antrenament cu Mihai Teja pe banca tehnică. De la întâlnire a lipsit unul dintre jucătorii de bază ai „câinilor”, în sezonul trecut.

La prima şedinţă de pregătire din 2015 a lui Dinamo au fost prezenţi 20 de jucători. Surpriza a venit din partea fundaşului de 26 de ani, Andrei Cordoş, care şi-a reziliat contractul cu Dinamo, de comun acord. „Este adevărat că nu m-am prezentat astăzi la primul antrenament oficial al echipei, pentru că nu mai fac parte din acest proiect. Când am semnat contractul cu echipa din „Ştefan cel Mare” am introdus o clauză în contract prin care am convenit ca la sfârşitul turului să reevaluăm situaţia. Astfel, după o discuţie avută cu noua conducere, am convenit de comun acord să nu mai continuăm colaborarea şi să aşteptăm oferte”, a declarat Andrei Cordoş pentru gsp.ro.

Iată lotul lui Dinamo prezent la reunire:
Portari: Traian Marc, Vlad Muţiu
Fundaşi: Ştefan Bărboianu, Ionuţ Nedelcearu, Alexandre Durimel, Alin Dudea, Andrei Radu, Steliano Filip
Mijlocaşi: Ionuţ Şerban, Wandersen Miranda, Andrei Tîrcoveanu, Ionuţ Costache, Cosmin Matei, Bogdan Gavrilă, Valentin Lazăr, Patrick Petre, Dorin Rotariu
Atacanţi: Marius Alexe, Marius Niculae, Kamil Bilinski
Collins Fai, Elton şi Boubacar au fost învoiţi.

8 ianuarie 2015

Un comentariu To “Despărţire în „Ştefan cel Mare”! „Nu mai fac parte din acest proiect””

  1. Andrei draga, eu cred ca e momentul sa te intorci acasa. Si-asa suntem cam „varza” la capitolul fundasi centrali. Macar tu ai pune si un pic de suflet in joc… Ca de mercenari suntem satui !!!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: