Derby-ul Moldovei, tranşat de Poli Iaşi. Elevii lui Neagoe se desprind în fruntea play-out-ului - LOOKPLUS
Derby-ul Moldovei, tranşat de Poli Iaşi. Elevii lui Neagoe se desprind în fruntea play-out-ului

Derby-ul Moldovei, tranşat de Poli Iaşi. Elevii lui Neagoe se desprind în fruntea play-out-ului

CSM Poli Iaşi a câştigat pe terenul Botoşaniului, scor 1-0, şi s-a distanţat în fruntea play-out-ului, cu 41 de puncte, cu două etape înainte de final.

Oaspeţii au semnat prima ocazie a partidei, prin Mitic, al cărui şut a fost prins de Cobrea (‘6). Gazdele au replicat rapid, prin Muşat, care a tras puternic cu piciorul stâng, dar Grahovac a avut un reflex uluitor (’12). Goalkeeperul Botoşaniului a intervenit excelent şi la lovitura liberă executată de Roman (’23). Atacantul l-a testat pe Grahovac şi în debutul actului secund, dar portarul ieşenilor nu s-a lăsat păcălit (’50).

Andrei Cristea a spart gheaţa cu un şut la colţul scurt, aproape de vinclu (’55). Atacantul oaspeţilor a fost la un pas de „dublă” în minutul 70, dar Cobrea a avut o paradă excepţională. Panţîru putea risipi orice emoţie în privinţa învingătoarei, dar nu a reuşit să profite de o gafă în apărarea gazdelor, Cobrea salvându-şi echipa de la un gol ca şi făcut (’89). Nu a contat însă. CSM Poli Iaşi a câştigat cu 1-0 şi a bifat astfel a şaptea victorie în play-out.

25 mai 2017

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: