Derby-ul Ilfovului, tranşat de FC Voluntari. Cernat a înscris un gol superb - LOOKPLUS
Derby-ul Ilfovului, tranşat de FC Voluntari. Cernat a înscris un gol superb

Derby-ul Ilfovului, tranşat de FC Voluntari. Cernat a înscris un gol superb

FC Voluntari a câştigat derby-ul cu Concordia Chiajna, scor 1-0, graţie lui Florin Cernat, care a marcat la ultima fază a meciului.

Deşi oficialii Voluntariului au anunţat că vor trimite rezervele pe teren în semn de protest faţă de arbitrajele dezastruoase din ultima perioadă, Florin Marin a aliniat cea mai bună formulă în partida cu Concordia, ca să nu-şi pericliteze şansele la evitarea retrogradării.

Gazdele au avut şansa de a deschide scorul încă din minutul 2, când Cernat l-a testat pe Bălgrădean cu un şut de la 16 metri, scos cu greu de goalkeeper-ul oaspeţilor. Concordia a creat panică în careul advers spre finalul primei reprize. Cristescu a reluat puţin pe lângă vinclu o minge centrată de Grădinaru, care a avut o acţiune superbă pe flancul drept (’38). La reluare, Ivanovici a trimis milimetric alături, din interiorul careului (’44).

Chiajna a ieşit mai motivată de la cabine. Serediuc a scăpat singur cu Balauru, dar a trimis direct în portarul advers (’50). După câteva secunde, acelaşi Serediuc a încercat să-l învingă pe goalkeeper-ul Voluntariului, însă Balauru nu s-a lăsat păcălit (’51). Trupa lui Florin Marin a replicat prin Bălan, care a şutat în plasa laterală din doar câţiva metri (’65).

Când nimeni nu se mai aştepta ca tabela să se modifice, a venit sclipirea lui Florin Cernat. Mijlocaşul a marcat un gol superb în prelungiri: şut în diagonală, din interiorul careului, fără speranţe pentru Balauru (’90+3). Astfel, FC Voluntari câştigă cu 1-0 derby-ul Ilfovului şi acumulează 18 puncte în 15 etape. Concordia se situează pe poziţia a 11-a, cu 13 puncte.

5 noiembrie 2016

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: