Derby oltenesc! Pandurii – CS U Craiova, la ora 20.30, în direct pe Look TV - LOOKPLUS
Derby oltenesc! Pandurii – CS U Craiova, la ora 20.30, în direct pe Look TV

Derby oltenesc! Pandurii – CS U Craiova, la ora 20.30, în direct pe Look TV

Sursa Foto: lpf.ro

Oltenia fierbe în aceste ore. La Târgu Jiu vine Craiova ca să înfrunte o echipă care a învins Dinamo în prima manșă a semifinalelor Cupei Ligii Adeplast, dar și trupa lui Cârțu traversează o formă senzațională.

Un meci extrem de interesant se anunță cel din orașul lui Brâncuși. Pe Municipal vine CS U Craiova, o echipă care a uimit în turul campionatului prin seria de rezultate excepționale reușite cu Sorin Cârțu și Emil Săndoi pe banca tehnică. Deși nu este încă un obiectiv declarat, formația din capitala Olteniei trage cu un ochi la pozițiile de cupe europene, mai ales că una dintre echipele care se află în fața ei, Petrolul, a intrat în insolvență și nu are drept de participare internațională. Mai mult, CFR Cluj a ajuns în coada clasamentului și și-a compromis sezonul.

Dar nu le va fi ușor „alb-albaștrilor”, pentru că în această iarnă, Pandurii Târgu Jiu a reuşit mai multe transferuri interesante, printre acestea numărându-se şi revenirea lui Eric de Oliveira, jucător care în toamna lui 2013 a adunat în tricoul oltenilor 14 goluri şi 12 pase decisive în toate competiţiile! În plus, l-a păstrat şi pe Mihai Roman, fotbalist cu evoluţii remarcabile în tur, 8 goluri în 15 meciuri disputate în Liga 1.

Partida va începe la ora 20.30 și va fi transmisă în direct pe Look TV.

23 februarie 2015

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: