Derby de Moldova sub Pietricica! Ceahlăul – FC Botoşani este în direct pe Look PLUS, la ora 16.00 - LOOKPLUS
Derby de Moldova sub Pietricica! Ceahlăul – FC Botoşani este în direct pe Look PLUS, la ora 16.00

Derby de Moldova sub Pietricica! Ceahlăul – FC Botoşani este în direct pe Look PLUS, la ora 16.00

Gazdele de la Ceahlăul au un bilanţ de trei victorii, trei egaluri şi trei înfrângeri, în timp ce FC Botoşani a câştigat patru meciuri şi a mai înregistrat două remize şi trei înfrângeri în cele nouă etape din Liga I.

Ceahlăul Piatra-Neamţ a condus pe Gaz Metan cu 2-0, dar nu a obţinut decât un punct la Mediaş. Astfel, echipa lui Florin Marian a înregistrat al doilea rezultat de egalitate consecutiv şi ocupă o poziţie bună în clasament, locul 10, cu 12 puncte, la egalitate cu Gaz Metan.
Din tabăra nemţenilor va lipsi căpitanul şi golgheterul echipei, Vlad Achim, care a suferit o ruptură de ligamente în partida de la Mediaş şi va fi indisponibil până în luna martie a anului viitor.

„Botoşaniul este o echipă cu un potenţial bun, o echipă pregătită bine din toate punctele de vedere, cu jucători de valoare în toate compartimentele. Desigur, există şi o rivalitate între noi şi ne aşteaptă o partidă dificilă. Pot fi decisivi în joc prin acţiunile lor. De aceea, trebuie să fim foarte atenţi, să nu le oferim oportunităţi să profite de greşelile noastre”, a declarat antrenorul echipei Ceahlăul Piatra-Neamţ, Florin Marin.

FC Botoşani a avut un parcurs remarcabil în ultimele şapte etape şi a suferit o singură înfrângere, 2-1 cu ASA Tg. Mureş, în runda a 6-a a Ligii I. În precedentele două meciuri, echipa lui Leo Grozavu şi-a trecut în cont două remize, 0-0, cu FC Braşov şi 3-3, cu Concordia Chiajna. După nouă etape, FC Botoşani se află pe poziţia a 7-a în clasament, cu 14 puncte.

4 octombrie 2014

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: