Declaraţie de dragoste pentru Şumudică şi Astra: "Un antrenor foarte bun, un lot foarte valoros!" - LOOKPLUS
Declaraţie de dragoste pentru Şumudică şi Astra: „Un antrenor foarte bun, un lot foarte valoros!”

Declaraţie de dragoste pentru Şumudică şi Astra: „Un antrenor foarte bun, un lot foarte valoros!”

Gabi Iancu crede că ASA se va încurca pe terenul Astrei şi aşteaptă finalul sezonului pentru a sărbători câştigarea titlului de campion cu Steaua.

„Am avut emoţii la penalty pentru că ratasem data trecută. Am tras tare spre centru şi aia e. Sper ca duminică să fim pe primul loc. Cred că Astra va face un joc foarte bun. Chiar nu ştium cum am pierdut avansul. Sunt încrezător că vom bate pe Botoşani şi apoi aşteptăm să vedem ce se întâmplă în meciul de la Giurgiu”, a punctat fotbalistul.

Costel Gâlcă nu a contenit nici el cu laudele la adresa Astrei şi a antrenorului Marius Şumudică. „Felicit jucătorii, chiar dacă nu am făcut o primă repriză foarte bună. Avem un meci greu cu Botoşani, dar să nu uităm că în campionat nu depindem doar de noi. Avem meciuri grele, vom vedea cine va intra în teren. Sper ca Astra să o împiedice pe ASA, dar şi noi trebuie să batem tot. Astra are un lot foarte valoros şi un antrenor foarte bun. M-am întâlnit cu Şumudică întâmplător, el vrea să câştige tot. Sper ca fanii să fie alături de noi şi în meciul cu Botoşani”, a declarat antrenorul Stelei.

20 mai 2015

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: