Declaraţie de dragoste pentru fanii Petrolului: "Vă iubesc!" - LOOKPLUS
Declaraţie de dragoste pentru fanii Petrolului: „Vă iubesc!”

Declaraţie de dragoste pentru fanii Petrolului: „Vă iubesc!”

Ovidiu Hoban a fost surprins de convocarea la echipa naţională pentru dubla cu Ungaria şi Finlanda. Fotbalistul nu şi-a uitat fosta echipă, Petrolul Ploieşti, şi aşteaptă un tricou de campion din partea foştilor săi coechipieri.

„Meciul cu Ungaria este dificil, pentru că ei vin la victorie la Bucureşti, vor să spele din ruşinea acelui 0-3. Nu mă aşteptam să fiu convocat, dar mă bucur mult că sunt aici. Am găsit în Israel nişte oameni superbi, calzi, care m-au ajutat să mă acomodez. Nu ştiu dacă va exista tensiune, suporterii au trăirile lor, vin să plătească un bilet şi pot să scandeze orice. Sper să nu existe scandări rasiste, care să aducă ulterior suspendări. Cu siguranţă, Marica suferă că nu poate să joace în acest meci, a făcut o partidă bună în Grecia. Suporterii vor fi al 12-lea jucător, cu ajutorul lor putem spera la o victorie”, a declarat Hoban pentru Look TV.

Mijlocaşul lui Hapoel Be’er Sheva a transmis un mesaj emoţionant pentru fanii Petrolului Ploieşti, fosta sa echipă: „Regret că am plecat de la echipa care mi-a adus cele mai mari satisfacţii din carieră, dar am ales un salariu mai bun, pentru a avea mai multă linişte pe viitor, a trebuit să mă gândesc şi la familia mea. Mă leagă foarte multe de Petrolul, suporterii aceştia minunaţi pe care îi iubesc şi le mulţumesc că m-au susţinut şi au avut încredere în mine. Sper să îşi revină Petrolul, aştept şi eu un tricou de campion, probabil că îl merit”.

8 octombrie 2014

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: