Declaraţia prin care CR7 îşi pune în cap fanii lui Real: "Iubesc Manchester, suporterii sunt minunaţi. Mi-aş dori să mă întorc acolo" - LOOKPLUS
Declaraţia prin care CR7 îşi pune în cap fanii lui Real: „Iubesc Manchester, suporterii sunt minunaţi. Mi-aş dori să mă întorc acolo”

Declaraţia prin care CR7 îşi pune în cap fanii lui Real: „Iubesc Manchester, suporterii sunt minunaţi. Mi-aş dori să mă întorc acolo”

Cristiano Ronaldo îşi laudă fosta echipă pentru campania de achiziţii realizată în această vară şi recunoaşte că şi-ar dori să revină pe „Old Trafford”.

Starul portughez a dezvăluit într-un interviu în presa engleză că îşi doreşte să revină la vechea iubire, Manchester United. Afirmaţiile sale ar putea inflama spiritele la Madrid, mai ales că Ronaldo nu s-a exprimat niciodată în termeni atât de laudativi referitor la actuala sa echipă, Real.

„Iubesc Manchester. Toată lumea ştie asta. Manchester este în inima mea. Am foarte buni prieteni acolo. Suporterii sunt minunaţi şi mi-aş dori să mă întorc într-o zi la Manchester”, a declarat Cristiano Ronaldo pentru The Telegraph.

CR7 i-a felicitat pe cei de la Manchester United pentru transferurile efectuate în această vară. „Diavolii roşii” i-au adus pe Di Maria şi Falcao, jucători pe care i-ar fi dorit şi la Real.

„Di Maria este un fotbalist foarte bun. Este un câştig mare pentru United. Falcao este un transfer fantastic. United nu a început bine în acest sezon, aşa că a avut nevoie de jucători de calitate, iar Falcao este un astfel de jucător”, a susţinut Cristiano Ronaldo.

4 septembrie 2014

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: