Decizii halucinante la Dinamo! Au dat afară unul dintre cei mai buni fotbaliști - LOOKPLUS
Decizii halucinante la Dinamo! Au dat afară unul dintre cei mai buni fotbaliști

Decizii halucinante la Dinamo! Au dat afară unul dintre cei mai buni fotbaliști

Dinamo a anunțat astăzi pe site-ul oficial al clubului rezilierea contractului lui Kamil Bilinski. Deși a fost unul dintre cei mai buni fotbaliști din ediția trecută, polonezul nu a mai avut loc în echipa gândită de Negoiță pentru sezonul viitor.

Atacantul în vârstă de 27 de ani a sosit la Dinamo în ianuarie 2014 de la Zalgiris Vilnius, campioana Lituaniei. În 51 de meciuri jucate în toate competițiile, Bilinski a marcat 18 goluri. Deși oficial „câinii” au anunțat că rezilierea a fost făcută de comun acord, conform unor informații apropiate de dinamoviști, decizia a fost doar a patronului Negoiță, care a solicitat îndepărtarea atacantului.

FC Dinamo București și atacantul polonez Kamil Bilinski au convenit astăzi, pe cale amiabilă, încheierea raporturilor contractuale, a anunțat directorul general Dinu Gheorghe pentru site-ul oficial al clubului din Ștefan cel Mare. Transferat la Dinamo la începutul anului 2014, de la campioana Lituaniei, Žalgiris Vilnius, Kamil Bilinski a adunat în tricoul alb-roșu 43 de jocuri / 15 goluri în Liga I, 4 jocuri / 2 goluri în Cupa României și 4 jocuri / 1 gol în Cupa Ligii. Prin intermediul site-ului oficial al clubului, FC Dinamo București îi mulțumește lui Kamil Bilinski pentru evoluțiile în Ștefan cel Mare și îi urează mult succes în carieră!”, a fost mesajul postat pe fcdinamo.ro.

26 iunie 2015

Un comentariu To “Decizii halucinante la Dinamo! Au dat afară unul dintre cei mai buni fotbaliști”

  1. Urgent! Castigati bani din prima luna! 100-285 de euro lunar! Cautam de urgenta oameni foarte seriosi care vor sa munceasca si sa castige 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), din prima luna, intr-o colaborare usoara si placuta, in timpul liber sau full-time. Pentru mai multe informatii, solicitati acum detalii unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email:crisburlacu@hotmail.com

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: