Decizie incredibilă! Cum i-a scos din sărite Gâlcă pe jucătorii Stelei - LOOKPLUS
Decizie incredibilă! Cum i-a scos din sărite Gâlcă pe jucătorii Stelei

Decizie incredibilă! Cum i-a scos din sărite Gâlcă pe jucătorii Stelei

Costel Gâlcă este tot mai contestat de propriii jucători. Antrenorul pare să fi pierdut vestiarul, mai ales după ultima decizie a sa. Deși inițial și-a anunțat jucătorii că au două zile libere după meciul cu Dinamo, ulterior le-a transmis prin SMS că au doar una, anunță fanatik.ro.

Gâlcă i-a surprins pe jucătorii săi cu un mesaj târziu în noapte, prin care i-a anunțat că li s-a tăiat o zi liberă din cele două promise după victoria cu Dinamo. Fanatik scrie că motivul este acela de a evita ca aceștia să se mai vadă cu fostul lor antrenor, Laurențiu Reghecampf.

„Costele, ai grijă că mulţi dintre băieţi deja şi-au programat o plecare la pescuit în Deltă. Am aflat că o să se ducă cu ei şi Reghe. Iar o să apară poze cu ei de pe acolo şi nu o să-ţi cadă bine lucrurile astea. O să ajungi din nou subiect de băşcălie în presă“, i-ar fi transmis lui Gâlcă oamenii din staff, iar antrenorul a și luat prima decizie: le-a trimis noaptea târziu câte un SMS jucătorilor, prin care i-a anunțat că doar luni vor fi liberi, iar marți dimineață la ora 10.00 trebuie să fie prezenți la stadionul din Ghencea.

5 mai 2015

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: