Decizie de ultimă oră! Unde se va disputa Supercupa României. Supriză mare! - LOOKPLUS
Decizie de ultimă oră! Unde se va disputa Supercupa României. Supriză mare!

Decizie de ultimă oră! Unde se va disputa Supercupa României. Supriză mare!

Federația Română de Fotbal a anunțat pe site-ul oficial că stadionul „Farul” din Constanța va găzdui meciul din Supercupa României, dintre Steaua și ASA Târgu Mureș.

Decizie surprinzătoare luată astăzi de Comitetul de urgență al FRF. Supercupa se va disputa la Constanța, pe „Farul”.

„În conformitate cu dispozițiile art. 36 din Statutul Federației Române de Fotbal, Comitetul de urgență compus din Răzvan Burleanu, președinte FRF, Gino Iorgulescu, prim-vicepreședinte FRF, Octavian Goga, vicepreședinte FRF, cu unanimitate de voturi a hotărât următoarele de mai jos: În data de 24 iunie 2015, ia act de Referatul Serviciului Juridic cu privire la situația mandatului acordat membrilor organismelor juridicționale și aprobă prelungirea mandatului membrilor organismelor jurisdicționale ale FRF cu o perioadă de 30 de zile, până la data de 30 iulie 2015 inclusiv.

În data de 29 iunie 2015, în temeiul pct. 3 din Hotărârea Comitetului Executiv nr. 6 din data de 04.06.2015, stabilește ca Supercupa României Timișoreana, FC Steaua București – FC ASA 2013 Târgu Mureș, să se desfășoare la Constanța, pe stadionul ”Farul”, în data de 8 iulie 2015, începând cu ora 21:00”, se arată în comunicatul postat pe site-ul FRF.

30 iunie 2015

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: