De supărare că nu a luat Balonul de Aur, Ronaldo şi-a luat un super bolid! (FOTO) - LOOKPLUS
De supărare că nu a luat Balonul de Aur, Ronaldo şi-a luat un super bolid! (FOTO)

De supărare că nu a luat Balonul de Aur, Ronaldo şi-a luat un super bolid! (FOTO)

Ronaldo a pierdut o nouă bătălie în faţa lui Messi, care a cucerit Balonul de Aur pentru a cincea oară.

De supărare, portughezul a ţinut să se consoleze cumpărându-şi o nouă super maşină, cu care face furori pe străzile din Madrid. Este vorba despre un Porsche 911 Turbo S, în valoare de 232.000 de euro.

Bolidul poate atinge o viteză maximă de 330 de km pe oră şi poate ajunge la 100 km/h în doar 2,9 secunde. Noua maşină a starului portughez măsoară 4,5 metri, are o lățime de 1,88, iar înălțimea abia atinge 1,29 de metri.

Ronaldo are o colecţie impresionantă de maşini. În garajul său se regăsesc un Bugatti Veyron de 1,4 milioane de euro, un Rolls Royce Phantom (475.000 de euro), un Lamborghini Aventador LP700-4 (316.000 de euro), un Bentley Arnage (300.000 de euro), un McLaren MP4-12C Spider (244.000 de euro), un Ferrari F430 (208.000 de euro), un Mercedes SLS AMG2 (202.000 de euro), un Aston Martin DB9 Cabrio (200.000 de euro), un Audi R8 V10 Spider (200.000 de euro), un Bentley Continental GTC2 (190.000 de euro), un Porsche Panamera (146.000 de euro), un Maserati Gran Cabrio (142.000 de euro), un BMW M6 (135.000 de euro), un Porsche Cayenne Turbo (125.000 de euro) sau un Audi RS6 (100.000 de euro).

14 ianuarie 2016

Un comentariu To “De supărare că nu a luat Balonul de Aur, Ronaldo şi-a luat un super bolid! (FOTO)”

 1. Bună ziua,

  Sunt Gheorghita, îndrumător într-un proiect internaţional de excepţie.
  Vă ofer posibilitatea reală și extrem de avantajoasă de suplimentare a veniturilor, lucrând de acasă, în timpul liber, în acest proiect! Veţi fi plătit după cât munciţi, prin contract legal, de comision.
  Se începe cu training oferit gratuit, fiind necesare:
  – acces la un computer conectat la Internet,
  – minimă experienţă de utilizare a lui,
  – cunoștințe de navigare pe Internet,
  – răbdare,
  – perseverenţă şi
  – seriozitate maximă.
  Acest proiect este unul care are la bază foarte multă seriozitate și care are un potențial uriaș. Prin intermediul acestui proiect veți avea multe avantaje:
  • Lectiile pe care le-ați urma (trainingul gratuit) v-ar învăța foarte multe despre lumea afacerilor și despre dezvoltarea personală, de care mulți români au nevoie în ziua de azi când stresul ne urmărește mereu.
  • După 3 luni de activitate și atingerea unui prag de realizări veți primi o scrisoare de recomandare prin care se atestă că ați dobândit experiență în domeniul marketingului, scrisoare care reprezintă un avantaj foarte mare față de cei care nu au așa ceva atunci când doresc să se angajeze.
  • Un alt avantaj este acela al banilor, pentru că cei care aderă la acest proiect acum, înainte să înceapă etapa a doua, au șansa să câștige mult mai mulți bani, față de cei care se vor înscrie după.
  • Activitatea este ușoară; aceasta implică lucrul pe calculator, cel mult o oră zilnic și este facută de acasă.
  • Veți beneficia din partea mea de un sprijin real, oferit cu toată căldura; vă ofer experiența mea.
  Acordaţi-vă o şansă! Gândiți pozitiv!
  În cazul in care nu aveti timp pentru a lucra în acest proiect și aveți prieteni/rude care au nevoie de o scrisoare de recomandare sau de bani în plus, vă rog să le spuneți să ia contact cu mine prin e-mail. Voi trata pe toată lumea cu respect deplin.

  Vă doresc o zi plină de satisfacții.
  Dacă sunteţi interesat să aflaţi detalii, vă rog să trimiteţi un email la adresa: gigiapetrei@yahoo.com

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: