De râsul lumii! Partida ASA - Pandurii s-a terminat după doar 45 de minute, din cauza terenului înghețat! - LOOKPLUS
De râsul lumii! Partida ASA – Pandurii s-a terminat după doar 45 de minute, din cauza terenului înghețat!

De râsul lumii! Partida ASA – Pandurii s-a terminat după doar 45 de minute, din cauza terenului înghețat!

Caz fără precedent în Liga 1 Orange! Partida dintre ASA și Pandurii s-a terminat după doar 45 de minute din cauza terenului înghețat! Ardelenii au condus cu 2-0 la pauză, după golurile marcate de Mureșan (’19) și Morar (’36).

Jucătorii au întâmpinat greutăți în a-și menține echilibrul pe teren! Mai mult, arbitrul Marius Avram a căzut de mai multe ori, fiind nevoit să-și schimbe ghetele.

Gorjenii au refuzat să mai intre pe gazon în actul secund, astfel că Marius Avram a fluierat finalul după ce a așteptat 3 minute, conform regulamentului! Cel mai probabil, oltenii vor pierde la masa verde, scor 0-3!

„Nu am venit la patinaj!”

Sânmărtean și Pleașcă au refuzat să joace la Târgu Mureș din cauza stării deplorabile a terenului. Cei doi nu au dorit să riște o accidentare, care le-ar fi compromis șansele la un transfer. Petre Grigoraș a explicat de ce elevii săi nu au mai dorit să continue meciul. Antrenorul gorjenilor s-a arătat stupefiat de condițiile de joc de la Mureș.

„Asemenea condiții nu am întâlnit, noi am încercat, dar aici nu se putea juca fotbal. O parte dintre jucători au refuzat de la început să joace. Pe zăpadă am mai jucat, dar pe gheață niciodată! Nu am venit aici la patinaj, nu știu cine a dat voie să se joace așa. Jucătorii mei erau loviți și juliți, au refuzat să mai joace. Am văzut că și domnul arbitru a avut un contact cu suprafața de joc. Eu n-am văzut niciun meci pe gheață”, a răbufnit Petre Grigoraș.

18 decembrie 2016

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: