De neoprit! Simona Halep, în sferturi la Roma. Va da piept cu Anett Kontaveit - LOOKPLUS
De neoprit! Simona Halep, în sferturi la Roma. Va da piept cu Anett Kontaveit

De neoprit! Simona Halep, în sferturi la Roma. Va da piept cu Anett Kontaveit

Simona Halep s-a calificat în sferturile turneului de la Roma, după ce a învins-o pe Anastasia Pavlyuchenkova, după o oră şi 39 de minute de joc.

Românca a dat de pământ cu rusoaica în primul set, pe care şi l-a adjudecat categoric, scor 6-1. Simona a început însă prost setul secund, Pavlyuchenkova conducând cu 2-0 după primele două game-uri. Halep nu s-a dat bătută şi a egalat situaţia.

Constănţeanca şi-a pierdut însă serviciul următor, situaţie care a obligat-o să apeleze la Darren Cahill. Decizia Simonei s-a dovedit a fi inspirată. Românca a câştigat următoarele două game-uri, preluând conducerea pe tabelă, scor 4-3. Rusoaica nu a cedat însă lupta şi a revenit incredibil. Pavlyuchenkova a reuşit să câştige setul cu 6-4!

În setul decisiv, Simona a strâns rândurile şi a reuşit să se impună categoric, scor 6-0.

În sferturi, Halep va da piept cu Anett Kontaveit (Estonia), care a trecut de Mirjana Lucic-Baroni (Croaţia), scor 6-1, 6-1.

18 mai 2017

Un comentariu To “De neoprit! Simona Halep, în sferturi la Roma. Va da piept cu Anett Kontaveit”

  1. BANI PART-TIME: NOI AM DAT DEJA EXTRA-BONUS 250 DE DOLARI! Lucrati acasa, la calculator, in timpul liber. Pe langa alte tipuri de castiguri, noi am dat deja și extra-bonus 250 DE DOLARI CHIAR DIN PRIMA LUNA a seriei de activitati speciale lansate la data de 12 aprilie 2017. Suntem pregatiti sa va ajutam pas cu pas, in asa fel incat sa castigati sigur, simplu si comod bani. Oferim si solicitam SERIOZITATE! Nu ne cautati decat dupa ce v-ati hotarat cu seriozitate! Cereti detalii mai multe la adresa de email: dianaprosper@yahoo.com

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: