De la extaz la agonie şi invers! ASA va juca în play-off, după un meci dramatic la Mureş! CSMS, doar egal cu Steaua! - LOOKPLUS
De la extaz la agonie şi invers! ASA va juca în play-off, după un meci dramatic la Mureş! CSMS, doar egal cu Steaua!

De la extaz la agonie şi invers! ASA va juca în play-off, după un meci dramatic la Mureş! CSMS, doar egal cu Steaua!

ASA Târgu Mureş s-a calificat în play-off, graţie succesului în faţa Botoşaniului (1-0), coroborat cu remiza Iaşiului cu Steaua (1-1).

Bătălia pentru ultimul loc care asigură prezenţa în play-off a fost acerbă până în ultima etapă a sezonului regulat. ASA Târgu Mureş şi CSMS Iaşi aveau nevoie disperată de victorie pentru a prinde locul 6.

Cu un handicap de un punct faţă de rivalii din Moldova, mureşenii trebuiau să câştige neapărat în faţa Botoşaniului, iar ieşenii lui Napoli să se încurce pe terenul Stelei. Calculele ardelenilor începeau să prindă contur, după ce Ţucudean reuşea să deschidă scorul pe Trans-Sil, în timp ce CSMS se afla la egalitate cu campioana României. Visele mureşenilor au fost spulberate după doar 10 minute, de Golubovic, care a marcat în poarta Stelei, după o acţiune superbă a lui Andrei Cristea!

ASA a început să spere din nou la play-off în repriza secundă. Steaua a egalat la 1-1, după nici 10 secunde de la reluarea partidei! Stanciu a punctat, după ce a profitat de o apărare euforică a oaspeţilor (’46)! Cristea putea detona bomba la Piteşti, dar a şutat pe lângă în situaţie de unu la unu cu Niţă (’69)! La Mureş, Vaşvari a fost aproape de 1-1, dar Stăncioiu a respins în bară mingea expediată de mijlocaşul oaspeţilor (’75).

Pe final de meci, Golubovic putea aduce victoria în tabăra echipei sale, dar a reluat cu capul alături, din doar câţiva metri! Astfel, CSMS nu a reuşit decât un egal pe terenul Stelei, scor 1-1, rezultat care o duce în play-out. ASA, în schimb, va evolua în play-off, graţie victoriei în faţa Botoşaniului, scor 1-0.

27 februarie 2016

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: