Daum are zilele numărate pe banca României. Dan Petrescu, favorit să-i ia locul. Anunţul "Bursucului" - LOOKPLUS
Daum are zilele numărate pe banca României. Dan Petrescu, favorit să-i ia locul. Anunţul „Bursucului”

Daum are zilele numărate pe banca României. Dan Petrescu, favorit să-i ia locul. Anunţul „Bursucului”

Christoph Daum are zilele numărate pe banca naţionalei României. Neamţul este tot mai contestat de oamenii fotbalului, dar şi de fani, din cauza rezultatelor slabe obţinute de tricolori în campania de calificare la CM din Rusia.

România riscă să rateze prezenţa la turneul final din 2018, fapt ce l-a determinat pe Răzvan Burleanu să tatoneze şi alte piste pentru banca primei reprezentative. Deşi a declarat în numeroase rânduri câă-l susţine pe german, preşedintele FRF ar agrea varianta aducerii lui Dan Petrescu. „Bursucul” a comentat în presa arabă posibila sa venire la naţionala României.

„Toată lumea ştie că mai am contract până în iunie. Am fost întrebat dacă vreau să merg să antrenez echipa României, pentru că rezultatele din ultima vreme nu au fost prea bune, dar le-am spus că, pentru moment, prioritatea mea este Al Nasr. Dacă Al Nasr mă vrea, rămân. Dacă nu, normal că voi fi interesat, pentru că sunt antrenor şi vreau să îmi fac meseria. Nu vreau să stau acasă”, a declarat Dan Petrescu, potrivit Gulf News.

7 aprilie 2017

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: