Dat afară de Beitar, Morar ameninţă: "Îi dau în judecată!" - LOOKPLUS
Dat afară de Beitar, Morar ameninţă: „Îi dau în judecată!”

Dat afară de Beitar, Morar ameninţă: „Îi dau în judecată!”

Ghinioanele se ţin lanţ de Vlad Morar. Atacantul a fost dat afară şi de Beitar Ierusalim după nici două luni de la semnarea contractului cu echipa din Israel.

Jucătorul de 22 de ani nu a apucat să debuteze în tricoul lui Beitar din cauza unor probleme de sănătate. Beitar l-a acuzat pe Morar că nu vrea să se opereze, acesta fiind şi motivul pentru care israelienii au renunţat la serviciile fotbalistului. Atacantul a explicat, însă, care este adevăratul motiv pentru care a fost îndepărtat de la echipă. Morar susţine că medicii lui Beitar i-au pus un diagnostic greşit şi, drept urmare, i-au prescris medicamente nepotrivite, care i-au agravat şi mai mult situaţia.

”M-am accidentat la primele antrenamente cu Beitar, pentru că israelienii m-au băgat direct în programul echipei, când eu aveam doar o lună de pauză, de când s-a terminat finala Cupei României. Cei de la Beitar m-au dus la trei medici, care mi-au dat trei diagnostice diferite! Unii ziceau că am nevoie de operație, iar alții că sunt doar mușchii abdominali întinși. Mi-au dat antibiotice și apoi… ”, a declarat Morar pentru Sportul Sălăjean.

Fostul jucător al Universităţii Cluj e decis să apeleze şi la instanţele judecătoreşti pentru a-şi face dreptate. „Le voi cere toţi banii până în 2017”, a precizat Morar.

10 septembrie 2015

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: