Dan Petrescu, la Steaua? Becali: "Să vină pe viață" - LOOKPLUS
Dan Petrescu, la Steaua? Becali: „Să vină pe viață”

Dan Petrescu, la Steaua? Becali: „Să vină pe viață”

Dan Petrescu a fost prezent pe Arena Națională la meciul câștigat de Steaua în fața CFR-ului, scor 2-0. „Bursucul” i-a luat apărarea lui Gigi Becali în conflictul cu CSA.

„Nu cred că a fost vreodată în care să vin la meci și Steaua să nu câștige. I-am zis domnului Argăseală să-mi facă abonament dacă vrea să câștige titlul. Eu am zis că Viitorul va lua campionatul, dar cred că Astra va lua campionatul, deși mi-aș dori să-l ia Steaua. Am avut două zile libere și am venit la meci. Îmi pare bine că am venit. Mi-a plăcut Tamaș, fundașul dreapta de la CFR (Tiago Lopes, n.red.). Au intrat bine toate rezervele Stelei. Eu nu cunosc decât o Steaua, cea pe care vin să o văd la meciuri. Alta nu mai există”, a declarat Dan Petrescu la plecarea de la stadion.

Replica lui Gigi Becali nu s-a lăsat așteptată. „Dan Petrescu nu are nevoie de abonament, fizicul lui, prezenţa lui este suficientă pentru a intra. Mi-ar face o onoare să stea în dreapta mea în lojă. Dan Petrescu a făcut ceva pentru Steaua, e un om curat care şi-a văzut de treaba lui, de fotbalul lui, de echipa lui. Dan Petrescu este binevenit în toată viaţa lui în dreapta, în stânga, unde vrea el în loja mea, să-şi aleagă locul. Nu are nevoie de abonament”, a precizat patronul „roș-albaștrilor”.

13 martie 2017

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: