Dan Capră explică ce l-a determinat să renunțe la Răzvan Lucescu: ”Jocul echipei m-a dezamăgit” - LOOKPLUS
Dan Capră explică ce l-a determinat să renunțe la Răzvan Lucescu: ”Jocul echipei m-a dezamăgit”

Dan Capră explică ce l-a determinat să renunțe la Răzvan Lucescu: ”Jocul echipei m-a dezamăgit”

Finanțatorul celor de la Petrolul Ploiești susține că s-a despărțit în termeni amiabili de Lucescu jr, deși fostul selecționer are o altă variantă.

”Revoluția de la Petrolul” a făcut încă de ieri primele victime, după ce patronul Dan Capră a anunțat încetarea colaborării cu Răzvan Lucescu, iar managerul sportiv Marius Nicolae și-a prezentat demisia, în semn de solidaritate cu tehnicianul. La o zi după aceste evenimente, finanțatorul prahovenilor a dezvăluit, în cadrul unei conferințe de presă, motivele care au stat la baza deciziei.

”Nu pot spune că rezultatele precedente au fost chiar așa de rele, dar am ratat câteva dintre obiective pe care le aveam în acest sezon, iar meciul de la Târgu-Jiu a fost cu adevărat picătura care a umplut paharul. Însă nu scorul, ci jocul echipei m-a dezamăgit foarte mult”, a punctat Capră.

Obiectivul nu se schimbă

Acesta a ținut să sublinieze faptul că obiectivul echipei rămâne în continuare titlul. ”Astăzi suntem aici pentru a-l prezenta pe domnul Mulţescu, căruia îi urăm mult succes. Personal, mai cred în câştigarea titlului şi sunt optimist şi încrezător că această colaborare, această reconstrucţie ne va aduce rezultatele pe care ni le dorim”, a adăugat omul de afaceri, care avorbit și despre situația lui Mutu.

”În cazul lui Mutu nu este nimic concret, e vorba despre o discuţie apărută încă din vară, din cantonamentul din Slovenia, dar până acum nu s-a materializat nimic. Deocamdată, Mutu este jucătorul nostru şi ne bazăm pe el. Aştept o ofertă clară a celor din India şi abia după aceea vom discuta”, a încheiat Dan Capră.

17 septembrie 2014

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: