Dacă pierde, Gane pleacă! Astra – CS U Craiova este în direct pe Look TV, de la ora 19:00 - LOOKPLUS
Dacă pierde, Gane pleacă! Astra – CS U Craiova este în direct pe Look TV, de la ora 19:00

Dacă pierde, Gane pleacă! Astra – CS U Craiova este în direct pe Look TV, de la ora 19:00

Astra Giurgiu este echipa momentului în România după calificarea în grupele Europa League. Elevii lui Daniel Isăilă au o misiune aparent ușoară în partida din etapa a 6-a, contra oltenilor lui Ionel Gane, care se zbat la subsolul clasamentului.

Astra a obţinut trei puncte importante în Giuleşti, învingând-o cu scorul de 2-0 pe Rapid. Echipa lui Daniel Isăilă este pe locul 3 în clasament, după 5 etape disputate, la un punct de Petrolul şi la trei de Steaua, noul lider al clasamentului. Joi seara, giurgiuvenii au obţinut cea mai mare performanţă din istoria clubului, calificarea în premieră în grupele Europa League.

CS Universitatea Craiova nu are nicio victorie după cinci etape, iar în runda trecută a fost învinsă în Bănie cu scorul de 2-0 de Petrolul Ploiești. Situație delicată pentru antrenorul oltenilor, Ionel Gane, care este amenințat cu demiterea din cauza rezultatelor negative. CS U Craiova este penultima în clasament, cu doar două puncte, la egalitate cu “lanterna roșie”, Oțelul Galați.

30 august 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: