Dacă bat, giuleștenii sunt aproape salvați. Rapid – CS U Craiova, la ora 21.00, în direct pe Look TV - LOOKPLUS
Dacă bat, giuleștenii sunt aproape salvați. Rapid – CS U Craiova, la ora 21.00, în direct pe Look TV

Dacă bat, giuleștenii sunt aproape salvați. Rapid – CS U Craiova, la ora 21.00, în direct pe Look TV

Rapidul își poate asigura în mare măsură rămânerea pe prima scenă a fotbalului românesc cu o victorie în fața lui CS U Craiova, echipă care are deja „sacii în căruță”.

Istoricul disputelor dintre Craiova şi Rapid îşi are începutul în 1940, atunci când Sportul, Venus, Unirea Tricolor şi Rapid au întâlnit FC Craiova, echipă înfiinţată în acelaşi an prin fuziunea a două formaţii locale, Rovine Griviţa şi Craiovan, conform site-ului Ligii Profesioniste de Fotbal.

Cele două au jucat între ele zeci de meciuri de-a lungul timpului și de fiecare dată microbiștii au avut ce să vadă. De data aceasta partida se dispută sub auspiciile unei presiuni uriașe pe giuleșteni, care nu au altă variantă decât victoria.

Craiova lui Cârțu și Săndoi nu mai are niciun obiectiv pe acest final de sezon, iar cel puțin din acest punct de vedere, misiunea băieților cu Cristiano Bergodi ar trebui să fie una mai ușoară. Dar cum fotbalul este extrem de imprevizibil, se anunță un meci spectaculos în Giulești. Toate fazele importante vor fi în format VIDEO pe looktv.ro.

17 mai 2015

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: