Curg ofertele pentru Reghe. Tehnicianul e dorit și pe banca naționalei Emiratelor Arabe Unite - LOOKPLUS
Curg ofertele pentru Reghe. Tehnicianul e dorit și pe banca naționalei Emiratelor Arabe Unite

Curg ofertele pentru Reghe. Tehnicianul e dorit și pe banca naționalei Emiratelor Arabe Unite

Laurențiu Reghecampf va pleca de la FCSB chiar dacă va reuși să ia titlul. „Roș-albaștrii” păstrează însă șanse minime de a termina pe primul loc, ținând cont că Viitorul a câștigat pe terenul Craiovei și mai are nevoie doar de o victorie cu CFR pentru a se încorona campioană.

Mai mult, FCSB are o misiune extrem de dificilă pe terenul Astrei, echipă antrenată de Marius Șumudică, tehnician care și-a arătat antipatia față de echipa patronată de Gigi Becali.

Reghe și-a plănuit deja ieșirea din scenă de la FCSB. Tehnicianul a primit mai multe oferte tentante și va curs uneia imediat după încheierea campionatului. Al Wahda i-a oferit 2 milioane de euro, însă antrenorul se află și pe lista naționalei Emiratelor Arabe Unite, scrie Gazeta Sporturilor.

În topul listei se află un alt român, Cosmin Olăroiu, dar acesta are șanse minime să ajungă pe bancă din cauza pretențiilor mult prea mari. În aceste condiții, Reghe ar putea deveni selecționerul Emiratelor Arabe Unite, rămasă fără antrenor după demisia lui Mahdi Ali. Rămâne de văzut dacă tehnicianul va alege să continue la FCSB, ceea ce e puțin probabil, sau va da curs uneia dintre ofertele pe care le-a primit.

8 mai 2017

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: