Cupa României: Dinamo - Steaua 0-0. Ratări uriaşe ale campionilor! - LOOKPLUS
Cupa României: Dinamo – Steaua 0-0. Ratări uriaşe ale campionilor!

Cupa României: Dinamo – Steaua 0-0. Ratări uriaşe ale campionilor!

Sursa foto: lpf.ro

Dinamo şi Steaua au încheiat la egalitate, scor 0-0, în manşa tur a semifinalelor Cupei României.

Chipciu a fost primul care a testat poarta adversă, însă şutul său a trecut mult peste (‘8). Mijlocaşul Stelei a avut golul în bocanc şi în minutul 16, dar a trimis lamentabil din interiorul careului (’16). Dinamo a solicitat un penalty, după un duel între Râpă şi Palic, dar Radu Petrescu a lăsat jocul să continue (’26).

Enache nu a fost nici el mai norocos. Fostul jucător al Astrei a reluat slab de lângă bara a doua şi i-a permis lui Cerniauskas să reţină (’30). Enache putea deschide scorul şi în minutul 40, dar a şutat peste din voleu. Chipciu a semnat o nouă ratare uluitoare. A trimis peste poartă din doar câţiva metri, spre dezamăgirea lui Reghe, care s-a agitat pe margine ca un leu în cuşcă (’43). Tamaş şi-a încercat şi el norocul pe finalul reprizei, dar nu a nimerit cadrul porţii cu o execuţie din afara careului (’45).

Campioana a dominat şi startul actului secund. Papp a reluat puţin peste poarta lui Cerniauskas, după o centrare a lui Hamroun din lovitură liberă (’47). „Câinii” au replicat prin Puljic, care a trimis cu capul peste, după un corner la care Cojocaru a ieşit greşit (’51). Rotariu a vrut şi el să înscrie, însă a ratat complet execuţia (’64).

Finalul de meci a aparţinut steliştilor. Enache putea aduce victoria în minutul 82, dar a ratat lovitura de cap, deşi se afla într-o poziţie ideală! Stanciu a fost cel mai aproape de gol. Mijlocaşul a şutat la colţul lung, din afara careului, însă a nimerit bara (’87)! S-a terminat 0-0, astfel că finalista Cupei României se va decide pe terenul Stelei.

 

3 martie 2016

Un comentariu To “Cupa României: Dinamo – Steaua 0-0. Ratări uriaşe ale campionilor!”

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: