Cupa României: ASA şi CFR au dat-o la pace în derby-ul Ardealului! Calificarea se decide în Gruia - LOOKPLUS
Cupa României: ASA şi CFR au dat-o la pace în derby-ul Ardealului! Calificarea se decide în Gruia

Cupa României: ASA şi CFR au dat-o la pace în derby-ul Ardealului! Calificarea se decide în Gruia

ASA Târgu Mureş şi CFR au terminat la egalitate în manşa tur a semifinalelor Cupei României, scor 0-0. Returul se va juca la Cluj, pe 20 aprilie.

Mureşenii au semnat prima mare ocazie a partidei. Ramiro Costa a reluat cu umărul alături, după o centrare bună a lui Dedov (’13). CFR a replicat prin Petrucci, al cărui şut a fost blocat de fundaşii gazdelor (’27). La reluare, Gabi Mureşan a expediat un şut de la distanţă, însă mingea nu a prins cadrul porţii (’28). Petrucci a avut din nou golul în bocanc, dar a trimis peste poarta lui Stăncioiu (’34).

Finalul primei reprize a aparţinut gazdelor. GorobsoV a trimis periculos în careu, dar Mincă a reuşit să reţină balonul din faţa lui Marius Constantin, aflat într-o poziţie foarte bună (’42). Goalkeeper-ul oaspeţilor a intervenit excelent şi din faţa lui Ţucudean, aflat şi el într-o postură ideală de a marca (’44).

Vicecampioana şi-a continat presingul ofensiv şi în actul secund. Mincă a scos de sub bară şutul lui Jazvic, păstrând astfel tabela intactă (’51). A venit rândul lui Stăncioiu să se remarce. Portarul gazdelor a prins în doi timpi mingea trimisă de Petrucci, de la distanţă (’56). Ramiro Costa a fost şi el aproape de gol, dar a fost blocat excelent de Mincă (’58). Marius Constantin putea să deschidă scorul în minutul 67, dar a reluat alături, din cădere! Nici Ţucudean nu a nimerit cadrul porţii, pe finalul partidei, deşi se afla într-o poziţie foarte bună (’80).

Stăncioiu putea să-şi îngroape echipa, după ce a scăpat mingea în faţa unui adversar, însă a fost salvat în ultimul moment de Marius Constantin, care a degajat balonul departe de acea zonă (’87). S-a terminat 0-0, rezultat care le menţine pe ambele echipe în cursa pentru accederea în finala Cupei României!

2 martie 2016

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: