Cum l-a ratat Steaua pe Ivan. "Perla" Craiovei a explicat de ce nu a ajuns sub comanda lui Reghe - LOOKPLUS
Cum l-a ratat Steaua pe Ivan. „Perla” Craiovei a explicat de ce nu a ajuns sub comanda lui Reghe

Cum l-a ratat Steaua pe Ivan. „Perla” Craiovei a explicat de ce nu a ajuns sub comanda lui Reghe

Andrei Ivan a fost dorit cu insistenţă de Steaua, dar transferul nu s-a perfectat. Atacantul a dezvăluit adevăratele motive pentru care nu a mai ajuns la vicecampioana României.

„Nu avea cum să se facă transferul ăla la Steaua niciodată. Nu m-a mulțumit salariul. Nu cred că era nici măcar mai mare decât cel pe care îl am la CS U. Era cam acolo. La Craiova e puțin, la Steaua puțin mai mult decât puţin. Eu le-am cerut o sumă pe care n-au acceptat-o și aia a fost. Poate mă gândesc la faptul că la Steaua erau foarte mulți jucători și nu știu dacă aş fi jucat ca titular. Așa, mai bine am rămas la Craiova. Sunt titular mereu, m-am impus și știu că nu am cum să pierd locul în primul 11. Recunosc că mi-era teamă că nu voi juca. Poate mă pierdeam, dacă stăteam mult pe bancă. Așa, la Craiova, joc meci de meci. Vom vedea ce o să fie la vară, pentru că nu vreau nici în iarna asta să plec”, a precizat Ivan, în Gazeta Sporturilor.

Fotbalistul Craiovei s-a aflat şi în vizorul echipelor importante din străinătate, precum Barcelona, Napoli, Espanyol Barcelona sau Fiorentina.

7 octombrie 2016

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: