Culoare la Fotbal Look. Lorena Trică a făcut dezvăluiri de senzaţie în emisiunea Roxanei Ciuhulescu - LOOKPLUS
Culoare la Fotbal Look. Lorena Trică a făcut dezvăluiri de senzaţie în emisiunea Roxanei Ciuhulescu

Culoare la Fotbal Look. Lorena Trică a făcut dezvăluiri de senzaţie în emisiunea Roxanei Ciuhulescu

Etapa a 8-a a Ligii I a adus lucruri inedite în emisiunea Fotbal Look. Roxana Ciuhulescu, moderatorul emisiunii, i-a avut ca invitaţi în platou pe Lorena Trică, fiica fostului mare fotbalist Ilie Balaci, Andra Voicu, Cătălin Oprişan şi Ovidiu Drăgan.

Lorena Trică, soţia fostului jucător al CFR-ului, Eugen Trică și fiică a celebrului Ilie Balaci, a făcut dezvăluri despre fotbalul din Orient, dar şi despre viaţa din ţările arabe. Lorena a povestit despre regulile stricte care guvernează viaţa localnicilor, dar şi a europenilor în Arabia Saudită, Dubai şi alte ţări din zonă.

”Eram într-un mall mai îndepărtat de casa noastră și am probat niște pantofi, moment în care m-am aplecat și mi-a căzut baticul de pe cap. În acel moment, poliția religioasă din ușa magazinului a urlat, nu a strigat, a urlat la mine: femeie, acoperă-ți capul! Atât de tare m-am speriat, încât a doua zi deja îmi înfășuram baticul pe toată fața și-l prindeam cu ac de siguranță”, a dezvăluit soția lui Eugen Trică, printre alte lucruri extrem de interesante despre viața din Orient.

21 septembrie 2014

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: