Cu cuțitul la os! FC Brașov - Dinamo, de la ora 20.30, în direct pe Look TV - LOOKPLUS
Cu cuțitul la os! FC Brașov – Dinamo, de la ora 20.30, în direct pe Look TV

Cu cuțitul la os! FC Brașov – Dinamo, de la ora 20.30, în direct pe Look TV

”Câinii” încearcă să facă uitată umilința din etapa trecută, acel 0-3 pe propriul teren cu Concordia Chiajna, dar vor avea în față o echipă incomodă, pe terenul căreia n-au mai câștigat de aproape șase ani.

Dinamo trece prin momente grele, înaintea partidei de astăzi, cu FC Brașov. Scandalurile se țin lanț în Ștefan cel Mare, iar Flavius Stoican a reușit contraperformanța de a fi contestat de fani după doar un singur meci pe banca echipei. Tehnicianul ”câinilor” are însă susținerea conducerii clubului și a luat o nouă decizie controversată, care ar putea să-i înfurie și mai mult pe unii dintre suporteri. Chiar înaintea partidei de la Brașov, Stoican a decis să-i excludă provizoriu din lot pe trei dintre jucătorii săi de bază, Vali Lazăr, Ștefan Bărboianu și Cosmin Matei.

Liniște nu este nici în tabăra adversă, mai ales că ”stegarii” traversează o perioadă destul de tulbure și se află în a doua jumătate a clasamentului. Aflați pe locul 12, ultimul neretrogradabil, ardelenii nu-și pot permite să risipească puncte pe teren propriu. Criza financiară își arată colții și la FC Brașov, iar tensiunile au fost nelipsite în ultimele luni, însă antrenorul croat Vjekoslav Lokica e convins că a găsit antidotul pentru problemele cu care se confruntă clubul.

Întâlnirea dintre FC Brașov și Dinamo este programată diseară, de la ora 20.30. Partida contează pentru etapa a 23-a a Ligii I și va fi transmisă în direct de postul de televiziune Look TV. Golurile și principalele faze ale meciului pot fi văzute în format video pe looktv.ro.

Sursa foto: lpf.ro

21 martie 2015

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: