CSM Poli Iaşi, triumfătoare în derby-ul Moldovei. Final dramatic în Copou - LOOKPLUS
CSM Poli Iaşi, triumfătoare în derby-ul Moldovei. Final dramatic în Copou

CSM Poli Iaşi, triumfătoare în derby-ul Moldovei. Final dramatic în Copou

CSM Poli Iaşi s-a distanţat în fruntea play-out-ului, graţie victoriei obţinută în faţa Botoşaniului, scor 2-1.

Ieşenii au deschis scorul în minutul 4, prin Ştefănescu. Mijlocaşul l-a depăşit cu uşurinţă pe Burcă, după care a şutat cu exteriorul, în dreapta portarului. La reluare, gazdele puteau primi penalty, după un duel între Popovici şi Bosoi, dar arbitrul Andrei Chivulete a lăsat jocul să continue (‘7). Reluările TV arată însă că fotbalistul Iaşiului a fost faultat clar de jucătorul oaspeţilor! Ţigănaşu putea majora diferenţa, dar lobul său s-a scurs alături (’20). După doar câteva secunde, Golofca a ratat şansa egalării, şutul său fiind respins de Grahovac, de sub transversală, în corner!

Elevii lui Eugen Neagoe şi-au majorat diferenţa pe tabelă în minutul 26, prin Bosoi. Mijlocaşul a marcat cu capul la colţul scurt, fără speranţe pentru Cobrea. Bordeianu putea reduce din handicap pe finalul reprizei, dar Grahovac nu s-a lăsat păcălit (’38).

Oaspeţii au revenit în joc în startul actului secund. Golofca a înscris un nou gol în tricoul trupei lui Leo Grozavu, după ce a trimis violent, din cădere, la colţul scurt (’57). Golofca a fost aproape de „dublă” în minutul 89, dar Grahovac a avut un reflex uluitor la lovitura sa de cap! Atacantul Botoşaniului a nimerit bara după doar un minut, după un atac prelungit al echipei sale (’90)! Scor final: 2-1.

8 aprilie 2017

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: