CSM Poli Iaşi, lider în play-out. Moldovenii au câştigat norocos la Mediaş - LOOKPLUS
CSM Poli Iaşi, lider în play-out. Moldovenii au câştigat norocos la Mediaş

CSM Poli Iaşi, lider în play-out. Moldovenii au câştigat norocos la Mediaş

CSM Poli Iaşi a obţinut o victorie norocoasă pe terenul lui Gaz Metan Mediaş, scor 2-0. Elevii lui Pustai şi-au creat numeroase ocazii la poarta adversă, însă nu au reuşit să înscrie niciun gol!

Medieşenii au început în forţă partida. Buziuc a nimerit bara transversală, din careul mic, spre uimirea spectatorilor (‘4). Trtovac a fost şi el aproape de gol, însă Grahovac a respins lovitura de cap expediată de fundaşul gazdelor (’13). Goalkeeperul oaspeţilor a intervenit excelent şi la execuţia lui Munteanu, din 6 metri (’23).

Cei care au punctat au fost ieşenii. Vasile Gheorghe a transformat fără emoţii penalty-ul obţinut de Ştefănescu, care a fost faultat de Zaharia (’44). Ardelenii au fost aproape de egalare pe finalul primei reprize, dar Grahovac a parat spectaculos reluarea acrobatică a lui Buziuc (’45).

Medieşenii au căutat golul egalizator şi în actul secund, dar s-au întrecut în ratări incredibile! Buziuc (’65), Sikorski (’69) şi Iulian Cristea (’71) au irosit şanse uriaşe, spre disperarea lui Pustai.

Contrar cursului jocului, moldovenii au înscris şi golul al doilea, prin Ştefănescu, care a finalizat la colţul scurt, după o acţiune personală (’85). Scor final: 0-2!

În urma acestui rezultat, CSM Poli Iaşi a preluat şefia play-out-ului, cu 25 de puncte, la fel ca şi Gaz Metan, dar cu un golaveraj mai slab.

5 aprilie 2017

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: