CSM Poli Iaşi - Gaz Metan 1-0. Elevii lui Neagoe s-au distanţat în fruntea play-out-ului. Eric, eliminat! - LOOKPLUS
CSM Poli Iaşi – Gaz Metan 1-0. Elevii lui Neagoe s-au distanţat în fruntea play-out-ului. Eric, eliminat!

CSM Poli Iaşi – Gaz Metan 1-0. Elevii lui Neagoe s-au distanţat în fruntea play-out-ului. Eric, eliminat!

CSM Poli Iaşi s-a distanţat în fruntea play-out-ului, graţie victoriei obţinută în faţa celor de la Gaz Metan, scor 1-0. Moldovenii sunt lideri cu 38 de puncte, urmaţi de medieşeni, cu 34 de puncte.

Ieşenii au deschis scorul în minutul 7, prin Bole, care a reluat imparabil la colţul scurt o minge cetrată excelent de Panţîru. Gazdele puteau să-şi dubleze avantajul, însă Cristea a ratat penalty-ul obţinut de acelaşi Bole (’37). Atacantul maghiar a fost şi el aproape de „dublă”, dar Greab a avut un reflex senzaţional (’45).

Repriza secundă a fost anostă din punct de vedere al ocaziilor. Spiritele s-au încins pe finalul meciului, când Eric a fost eliminat după ce a văzut al doilea galben pentru simulare (’88). Brazilianul a protestat la decizia luată de arbitru şi a avut un clinci cu jucătorii oaspeţi, cu care a fost aproape de bătaie. Conflictul a fost stins însă repede.

Medieşenii au fost aproape de un autogol stupid în prelungiri. Bic a respins nefericit o centrare, însă mingea a lovit bara, după care a ieşit în corner (’90+3). Scor final: 1-0.

19 mai 2017

Un comentariu To “CSM Poli Iaşi – Gaz Metan 1-0. Elevii lui Neagoe s-au distanţat în fruntea play-out-ului. Eric, eliminat!”

  1. you will find a a lot of brand names inside the mackrtplaee nowadays. Learn more about credit cards.Does one frequently sense weak and also lethargic and discover on your personal not truly sensation …of get older or maybe girl or boy it can be required that you simply workout and also wholesome

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: