CSM Poli Iaşi - FC Voluntari 1-1. Elevii lui Neagoe termină play-out-ul pe primul loc - LOOKPLUS
CSM Poli Iaşi – FC Voluntari 1-1. Elevii lui Neagoe termină play-out-ul pe primul loc

CSM Poli Iaşi – FC Voluntari 1-1. Elevii lui Neagoe termină play-out-ul pe primul loc

CSM Poli Iaşi a remizat cu FC Voluntari, scor 1-1, şi a terminat astfel play-out-ul pe primul loc, cu 42 de puncte, indiferent de rezultatele din ultima etapă.

Oaspeţii au semnat prima ocazie a partidei, prin Voduţ, care a şutat peste de la aproximativ 8 metri (‘2). Gazdele au replicat prin Golubovic, care a reluat puţin alături din cădere (‘5). Ilfovenii au răspuns prin Popadiuc, care l-a testat în două rânduri pe Grahovac, dar goalkeeperul moldovenilor nu s-a lăsat păcălit (‘7, ’10).

Cristea a avut şi el în două rânduri golul în bocanc, dar Bornescu a reuşit să pareze de fiecare dată (’12, ’22). Portarul oaspeţilor s-a opus şi la execuţia lui Răuţă (’29), dar a gafat lamentabil la golul lui Golubovic. Atacantul a reluat cu călcâiul din interiorul careului, iar goalkeeperul a scăpat balonul printre mâini în poartă (’34)!

Trupa lui Niculescu a fost aproape de egalare în debutul actului secund. Mitic a respins de pe linia porţii şuturile lui Voduţ şi Coman (’57). Cel care a adus egalarea a fost Deac, care a punctat cu o lovitură de cap imparabilă (’82). S-a terminat 1-1, rezultat care permite Iaşiului să încheie sezonul pe locul 7. FC Voluntari se află pe poziţia a treia în play-out, cu 37 de puncte, cu o etapă înainte de final.

31 mai 2017

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: