CSM Bucureşti, în Final Four. Campioana Europei a câştigat şi în infernul de la Budapesta - LOOKPLUS
CSM Bucureşti, în Final Four. Campioana Europei a câştigat şi în infernul de la Budapesta

CSM Bucureşti, în Final Four. Campioana Europei a câştigat şi în infernul de la Budapesta

CSM Bucureşti s-a calificat în Final Four, după ce a câştigat şi returul cu Ferencvaros, scor 27-26 (14-15). În tur, a fost 30-25 pentru românce.

Campioana Europei a început bine partida în infernul de la Budapesta. A condus şi la trei goluri diferenţă (6-3), însă unguroaicele au revenit în joc şi au plecat la cabine cu un ecart de un gol, scor 15-14.

Fanii unguri şi-au dat în petic

Echilibrul s-a menţinut şi în startul actului secund. Tensiunea a atins cote alarmante în minutul 45, la scorul de 20-19 pentru CSM. Partida a fost întreruptă minute bune, după ce suporterii maghiari au scuipat-o şi înjurat-o pe Paula Ungureanu. Ultraşii lui Ferencvaros au aruncat şi cu monede în direcţia portarului român. Observatorii şi arbitrii partidei au intervenit şi i-au temperat, în cele din urmă, pe fanii echipei gazdă.

La reluarea jocului, CSM s-a distanţat la trei goluri (23-20), cu 11 minute înainte de final. Unguroaicele au strâns însă rândurile şi au reuşit să egaleze pe tabelă. Româncele nu s-au precipitat însă şi au jucat cu mult calm pe final de meci. Graţie paradelor Paulei Ungureanu, echipa lui Per Johansson s-a impus cu 27-26 şi s-a calificat astfel în Final Four.

15 aprilie 2017

2 comentarii la acest articol To “CSM Bucureşti, în Final Four. Campioana Europei a câştigat şi în infernul de la Budapesta”

  1. Intre timp am aflat lucruri absolut NAUCITOARE de la acel meci:
    http://www.stiridecluj.ro/sport/moment-halucinant-la-un-meci-de-handbal-in-ungaria-suporterii-i-au-aruncat-1-litru-de-urina-in-cap-unei-jucatoare-romance
    Faptul ca un cetatean suedez va face „NAZISTI” si „FASCISTI”, mi se pare ULUITOR (de real, vreau sa zic).
    Daca as avea eu puteri supraomenesti, v-as „zbura” maine peste Urali, acolo de unde ati venit in urma cu 1000 de ani. Si nu v-ati civilizat absolut deloc.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: