CS U Craiova îi întristează şi mai mult pe dinamovişti (VIDEO) - LOOKPLUS
CS U Craiova îi întristează şi mai mult pe dinamovişti (VIDEO)

CS U Craiova îi întristează şi mai mult pe dinamovişti (VIDEO)

Dinamo şi CS U Craiova au remizat, în Ştefan cel Mare, scor 1-1, într-o partidă din etapa a 10-a Ligii I. Dinamo a ajuns la cota 19 puncte și ocupă locul 5 în clasament, pe care nu și-l mai poate pierde până la finalul etapei.

Disputa din Ştefan cel Mare dintre Dinamo şi CS U Craiova a început cu 10 minute de întârziere, datorită comemorării lui Cătălin Hîldan. Cei aproape 10.000 de spectatori au creat un moment emoţionant la 14 de ani de dispariţia „Unicului Căpitan”. Startul de meci a aparţinut oaspeţilor însă. Steliano Filip a marcat în proprie poartă. Bawab a reluat un corner executat de Târnăcop, mingea l-a lovit pe fundaşul gazdelor şi l-a învins pe Marc. Bawab a mai ratat o ocazie în minutul 41. S-a distrat cu apărarea dinamovistă, dar şutul său a fost respins de goal-keeperul gazdelor.

Repriza secundă a debutat furtunos. Alexe a arătat de ce a trecut prin Serie A. Mijlocaşul a executat o foarfecă de efect, dar mingea a fost respinsă de Bălgrădean, de pe linia porţii. În minutul 52, trupa lui Flavius Stoican a reuşit să egaleze. Acelaşi Alexe a obţinut o lovitură de la 11 metri, transformată cu siguranţă de Bilinski. Dinamo a alergat după golul victoriei până la ultimul fluier, fără prea multe şanse notabile, în vreme ce oltenii s-au mulţumit cu punctul obţinut. CS U Craiova a ajuns la al patrulea meci fără înfrângere cu tandemul Săndoi-Cârţu pe banca tehnică.

5 octombrie 2014

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: