CS U Craiova - Concordia Chiajna 1-1. Oltenii tremură înaintea duelului cu AC Milan - LOOKPLUS
CS U Craiova – Concordia Chiajna 1-1. Oltenii tremură înaintea duelului cu AC Milan

CS U Craiova – Concordia Chiajna 1-1. Oltenii tremură înaintea duelului cu AC Milan

CS U Craiova nu a obținut decât o remiză la Severin în fața Concordiei Chiajna, scor 1-1. Pentru echipa lui Mangia urmează duelul cu AC Milan, din preliminariile Europa League.

Oltenii au avut un început perfect de partidă. Băluță a deschis scorul cu o reluare sub transversală, din doar câțiva metri (’13). Bucuria gazdelor nu a durat însă mult. Ilfovenii au egalat prin Cristescu, care a marcat cu capul în poarta goală, după o ieșire hazardată dintre buturi a lui Calancea (’23). Faza a pornit de la greșeala lui Briceag, care a pierdut o minge la 20 de metri în favoarea lui Grădinaru, cel care i-a pasat decisiv lui Cristescu.

Au urmat momente tensionate. Pena l-a umplut de sânge pe Spahija, după ce l-a lovit cu cotul în plină figură, faptă pedepsită doar cu cartonaș galben (’27). După nici 5 minute, Zlatinski a avut o intrare dură asupra lui Costin, dar a scăpat doar cu un avertisment (’32).

Craiovenii au forțat golul doi pe finalul reprizei, însă Gustavo (’37) și Zlatinski (’41) au fost neinspirați în fața porții adverse. Oaspeții au replicat în actul secund prin Răducanu, care a reluat puțin alături din interiorul careului (’57). Oltenii au dominat finalul jocului, dar fără a-și crea ocazii importante la buturile lui Bălgrădean.

22 iulie 2017

Un comentariu To “CS U Craiova – Concordia Chiajna 1-1. Oltenii tremură înaintea duelului cu AC Milan”

  1. Bani repede, usor si comod. Obtii usor rezultate. Aici poti sa castigi repede si bine. Mai ai un pas sa te convingi. Cand doresti sa afli despre ce este vorba si sa primesti toate detaliile la adresa ta de email, trimite cuvantul DETALII la adresa aceasta de email
    pacurarucostica1963@gmail com

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: