Criza se adâncește la Dinamo, iar din tribune se cere insistent demisia lui Stoican (VIDEO) - LOOKPLUS
Criza se adâncește la Dinamo, iar din tribune se cere insistent demisia lui Stoican (VIDEO)

Criza se adâncește la Dinamo, iar din tribune se cere insistent demisia lui Stoican (VIDEO)

Dinamo nu a reușit să câștige nici cu FC Botoșani (0-0). La finalul unui meci în care notabile au fost doar trei ocazii imense ale lui Bilinski, puținii suporteri din Ștefan cel Mare au cerut insistent demisia lui Flavius Stoican.

„Nu ne așteptăm să fim primiți cu aplauze”, spunea Flavius Stoican înaintea meciului cu FC Botoșani. Și așa a și fost. Dar nu prea a avut nici cine să-i aplaude pe „câini”, pentru că sub 1.000 de fani au venit să-i vadă la lucru. Prima repriză a fost în mare parte ștearsă, dar dinamoviștii au creat suficient pericol în fața porții adverse.

Trei ratări monumentale într-un singur minut

Bilinski a avut cu siguranță ce să audă de la antrenorul său la vestiare, pentru că a ratat cât pentru cel puțin două meciuri. Polonezul l-a exasperat pe Stoican cu trei ocazii imense în minutul 33, toate irosite. Mai întâi, a trimis în bară din centrarea lui Serginho, apoi a avut de două ori șansa golului și era nevoie doar să „înțepe” mingea, dar l-a făcut mare pe Curileac. Portarul moldovenilor l-a blocat în două rânduri și la pauză tabela arăta același scor ca la primul fluier al arbitrului.

Nici repriza secundă nu a adus luciditatea de care aveau nevoie cele două echipe. Gavrilă a avut o încercare palidă cu un șut de la distanță, mult peste poartă, iar în careul celălalt Hadnagy a ratat de puțin centrarea lui Ivanovic. Botoșaniul a mai irosit o șansă mare prin Batin, care nu a fost atent la ieșirea riscantă a lui Marc și a preferat o centrare în dauna unui șut la colțul scurt, lăsat liber. Din tribune s-a cerut iar demisia lui Stoican, echipa nu se regăsea în teren, iar partida s-a încheiat cu un sec 0-0.

3 aprilie 2015

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: