„Creierul” Rotariu aduce victoria pentru Dinamo, sub privirile din tribună ale lui Stoican - LOOKPLUS
„Creierul” Rotariu aduce victoria pentru Dinamo, sub privirile din tribună ale lui Stoican

„Creierul” Rotariu aduce victoria pentru Dinamo, sub privirile din tribună ale lui Stoican

Dinamo s-a impus în faţa formaţiei FC Braşov, pe teren propriu, într-o partidă din cadrul etapei a şasea a Ligii I. Golurile trupei lui Flavius Stoican au fost marcate de Cordoş şi Matei.

Dinamo și-a respectat statutul de favorită și a început meciul cu FC Brașov în atac. Bilinski a tras primul semnal de alarmă. După doar 13 minute, polonezul l-a întins serios pe Iacob, dar goal-keeperul „stegarilor” a fost la post. În cele din urmă golul a venit la aceeaşi poartă. Dorin Rotariu a executat perfect o lovitură de colţ, iar Andrei Cordoş, scăpat de marcaj, a reluat imparabil pentru Iacob. Prima jumătate s-a încheiat la poarta dinamoviştilor. Fostul „câine”, Liviu Ganea, a fost la câţiva centimetri de egalare, dar mingea reluată de acesta cu capul a trecut foarte aproape de ţintă.

Cu intenţia de a schimba soarta partidei, Adrian Szabo l-a aruncat în luptă şi pe Mugurel Buga în minutul 60. Nici „Pele” nu a putut face mare lucru, iar Dinamo s-a desprins. Matei a dublat avantajul gazdelor în minutul 64 din pasa aceluiaşi Rotariu. Imediat după gol, trupa lui Flavius Stoican s-a retras în apărare şi le-a permis „stegarilor” să-şi încerce norocul. În cele din urmă oaspeţii, au marcat prin Adnan Aganovic în minutul 85. Deşi braşovenii au mai avut câteva încercări până la final, a fost insuficient pentru a smulge un punct in extremis.

Graţie victoriei, Dinamo a ajuns la cota 12 puncte şi a urcat pe locul patru al clasamentului. Mai mult, trupa lui Flavius Stoican a rămas fără înfrângere în actuala stagiune. De cealaltă parte, FC Braşov s-a „scufundat” pe locul 13, primul retrogradabil.

30 august 2014

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: