Craiova a câştigat bătălia pentru Europa în faţa Iaşiului! Meci nebun în Oltenia! - LOOKPLUS
Craiova a câştigat bătălia pentru Europa în faţa Iaşiului! Meci nebun în Oltenia!

Craiova a câştigat bătălia pentru Europa în faţa Iaşiului! Meci nebun în Oltenia!

Sursa foto: csuc.ro

CS U Craiova a câştigat cu 3-2 în faţa Iaşiului şi a revenit în fruntea play-out-ului, cu 36 de puncte.

Partidă spectaculoasă în Oltenia! Craiova şi CSMS Iaşi au oferit un show veritabil fanilor prezenţi la meci. Gazdele au deschis scorul în minutul 18, prin Vătăjelu, care a transformat un penalty obţinut de Băluţă. Zlatinski putea dubla avantajul pentru echipa sa, dar Grahovac a reuşit să respingă balonul care se îndrepta spre vinclu (’35).

Ieşenii şi-au arătat colţii pe finalul reprizei, când Viveiros a reluat cu capul puţin peste (’41). Cel care a restabilit egalitatea pe tabelă a fost Golubovic. Atacantul a împins mingea în plasă, din doar câţiva metri, după o neatenţie a apărării gazdelor (’45+2).

Nervii celor două echipe au cedat înainte de fluierul primei reprize. Directorul sportiv al Craiovei, Silvian Cristescu, a intrat într-un clinci cu Nicolo Napoli, cel care a antrenat-o pe trupa olteană în 4 rânduri (2004, 2007-2009, 2011 şi 2013-2014). Conflictul s-a stins însă repede.

Actul secund a fost unul interzis cardiacilor. Moldovenii au trecut în avantaj, graţie golului înscris de Andrei Cristea. Avantajul oaspeţilor a durat doar 10 minute. Herghelegiu a egalat la 2-2, printr-o lovitură de cap, la capătul unei pase cu călcâiul a lui Iliev (’59).

La reluare, oltenii au fost aproape de 3-2, însă Zlatinski a fost blocat din nou de Grahovac (’66). Bancu nu a fost nici el mai norocos. Fotbalistul craiovenilor a trimis cu capul pe lângă, dintr-o poziţie foarte bună (’76). Cel care a reuşit să perforeze poarta oaspeţilor a fost Iliev. Bulgarul a punctat cu un şut din prima, cu dreptul (’80). Popov a vrut şi el să-şi treacă numele pe lista marcatorilor, însă Grahovac i-a refuzat golul (’83).

Ieşenii au fost aproape de egalare în minutul 84, dar lovitura de cap a lui Viveiros s-a scurs peste! S-a terminat 3-2, rezultat care o duce pe Craiova pe primul loc în play-out, cel care îi asigură prezenţa în cupele europene.

22 mai 2016

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: