Costel Gâlcă nu-și face iluzii: ”ASA Târgu Mureș e favorită”. Cum poate Steaua să câștige titlul - LOOKPLUS
Costel Gâlcă nu-și face iluzii: ”ASA Târgu Mureș e favorită”. Cum poate Steaua să câștige titlul

Costel Gâlcă nu-și face iluzii: ”ASA Târgu Mureș e favorită”. Cum poate Steaua să câștige titlul

Steaua a învins la Brașov cu 3-2 și a revenit pe primul loc, însă ASA Târgu Mureș are un meci mai puțin și îi poate depăși din nou pe campionii en titre.

Costel Gâlcă a respirat ușurat, după victoria cu FC Brașov, însă recunoaște că lupta la titlu rămâne foarte complicată. Tehnicianul se pregătea să meargă împreună cu jucătorii la nunta lui Adi Popa, la București. ”Suntem bucuroși că am câștigat și vom merge alături de Adi Popa la nuntă, să sărbătorim. Important e că am putut să câștigăm, să întoarcem rezultatul. Va fi foarte greu de acum, nu mai depinde doar de noi. Sperăm ca ASA să se încurce, pentru că au meciuri grele”, a spus Gâlcă, la microfonul Look TV.

ASA va juca în scurt timp cu Petrolul, iar o eventuală victorie a ploieștenilor i-ar ajuta enorm pe băieții lui Gâlcă. Totuși, acesta recunoaște că echipa din Târgu Mureș are prima șansă la titlu. ”Eu am încredere și în Petrolul, e o echipă foarte bună și cred că poate să câștige la Târgu Mureș. Deocamdată nu ne-am făcut planuri în ce privește jucătorii, acum suntem preocupați de lupta la titlu. Oricum, prima șansă o are ASA Târgu Mureș”, a mai afirmat Costel Gâlcă.

16 mai 2015

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: