Cosmin Contra, prezentat oficial la Dinamo. Avertisment pentru jucători - LOOKPLUS
Cosmin Contra, prezentat oficial la Dinamo. Avertisment pentru jucători

Cosmin Contra, prezentat oficial la Dinamo. Avertisment pentru jucători

Sursa foto: fcdinamo.ro

Cosmin Contra a fost prezentat astăzi, oficial, la cârma „câinilor”. Tehnicianul a semnat un contract valabil până în vară, cu posibilitate de prelungire.

„Guriță” speră să debuteze cu o victorie pe banca lui Dinamo, în meicul cu FC Botoșani, programat luni, de la ora 20:30, pe Arena Națională. „Am venit să muncesc, să încerc să câştig meciul de mâine. Am acceptat această provocare pentru că mă cunosc ca persoană şi îmi plac astfel de provocări. Aceasta este una destul de dificilă, dar am încredere în mine şi staff-ul meu. Am încredere în jucători, de aceea am şi venit. Avem nevoie de un joc bun şi de un prim rezultat favorabil. Sper ca în aceste 2-3 zile cât am fost la echipă să fi reuşit să le readuc un pic de încredere. Am găsit un grup afectat de demiterea lui nea Ando şi sper că vor dori să bată şi pentru el”, a declarat Contra.

Tehnicianul a dezvăluit și ce obiective i-au trasat șefii din Ștefan cel Mare. „Sper să câştig cele două competiţii, Cupa Ligii şi Cupa României, şi să intrăm în play-off. N-am avut timp să fac o analiză a lotului. Am încercat nişte antrenamente, să le arăt nişte idei. În două-trei zile nu îmi pot face o părere, am nevoie de timp. Jucătorii trebuie să fie conştienţi că joacă la unul dintre cele mai bune cluburi din România. Cine demonstrează, indiferent de nume, va juca. Cine nu, se va uita din tribune cum Dinamo îşi va câştiga meciurile. Sunt sigur că împreună cu jucătorii vom aduce la Dinamo acel spirit care trebuie”, a precizat Cosmin Contra.

„Rivaldinho a avut degerături la picioare”

„Guriță” a mărturisit că lui Rivaldinho îi e foarte greu să se acomodeze la temepraturile din România. „Rivaldinho trebuie să se adapteze, nu e uşor în condiţiile de climă de aici. Danciu mi-a zis că i-a fost foarte greu în primele zile, a avut degerături la picioare. Ei trebuie să se adapteze la necunoscute, are nevoie de puţin timp”, a spus Contra.

„Sperăm să facem treabă bună și să ieșim din această situație. Contra știe foarte bine Dinamo și știe ce obiective are. Sper să avem o atmosferă pozitivă la echipă”, Adrian Mutu, manager Dinamo

19 februarie 2017

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: