Cosmin Contra e realist: "Sincer, nu mă gândesc la titlu" - LOOKPLUS
Cosmin Contra e realist: „Sincer, nu mă gândesc la titlu”

Cosmin Contra e realist: „Sincer, nu mă gândesc la titlu”

Dinamo se află la doar 2 puncte în spatele primelor două ocupante, FCSB și Viitorul, cu 2 etape înaintea finalului de campionat.

În ultimele două runde, „câinii” vor juca în deplasare la CFR Cluj și acasă cu Astra Giurgiu. „Am încercat în această săptămână să-i atenţionez pe jucători că ne va aştepta un meci la fel de greu sau chiar mai greu decât cu Steaua. Vreau ca jucătorii să fie concentraţi, să jucăm bine şi să câştigăm pentru a ajunge în ultima etapă cu opţiuni de a termina cât mai sus în clasament”, a declarat Cosmin Contra.

„Satisfacţia e enormă, am găsit un grup de jucători din primul moment când am intrat în vestiar. Le-am transmis de atunci că eu cred în ei atât individual, cât şi ca echipă. Ei au recepţionat foarte bine mesajul şi e meritul lor. Mă bucur enorm că au înţeles că fără sacrificiu şi o concentrare foarte mare nu poţi să realizezi lucruri. Mai sunt două săptămâni de sacrificiu”, a adăugat Contra.

„Guriță” nu crede că Dinamo va câștiga titlul la finalul sezonului. În opinia tehnicianului, lupta se dă între FCSB și Viitorul.

„Sincer, nu mă gândesc la titlu. Mă gândesc la meciul de mâine seară. Ştiu ce mă aşteaptă la Cluj şi sper ca în vestiar fiecare să fie conştient de dificultatea meciului. Eu sunt realist, întotdeauna am analizat bine celelalte formaţii. E foarte greu ca celelalte echipe să facă paşi greşiţi”, a precizat Contra.

5 mai 2017

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: